Miley Bomb!

Jo, det har ju inte varit världens bästa sommarväder hittills precis och det ser ju inte ut att bli bättre på ett tag heller, så jag tänkte att det vore lite kul att ha en Miley bomb nu när man behöver den som mest! 
Om ni har några frågor eller om ni vill att jag ska lägga upp något speciellt här på bloggen så är det bara att kommentera! :)
Ha det gött!
 
 
 
 

 
Vet inte om ni sett detta, men det är en bit av Miley's audition för hennes film "LOL". Kan vara kul att se! :)

Kommentarer
Postat av: ..

Hej! tack för en riktigt bra blogg!
Jag skulle vilja se mer träningsbilder. blir så jäkla peppad av det! speciellt nu när man får chansen att träna ännu mer på strandkroppen då vädret inte vill samarbeta :)

2012-07-01 @ 19:14:03
Postat av: kajsa

Hej jag är ett stort fan av Miley och älskar hennes tattos skulle inte du kunna lägga ut bilder på alla hennes tattos och vart dem sitter och vad dem betyder för henne om dem har någon speciel betydelse och varför hon skaffade dem Kram och tack för en jätte bra blogg om MC

2012-07-01 @ 20:05:23
Postat av: Felicia (kristen stewart hemsida)

Okej va bra :D När man är elit så får man en större bild än dom andra . Och kravet är då att KristenStewart.se också får det . Din/Eran sida kommer komma upp så fort den nya designen är uppe . Detta kan ta ca 1 vecka då den inte är helt klar.

MVH Felicia

2012-07-01 @ 20:32:29
URL: http://kristenstewart.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0