Miley ´28 sep


OUTFIT

Hej! Jag är lite nyfiken på om ni har någon favorit Miley-outfit? Jag gjorde en bild på 5 sek med olika outfits jag gillar. OBS! Jag har endast tagit bilder från galor/uppträdanden till den här bilden. Ni ser kanske att det står "Favorit!" på en av bilderna. Det är den outfiten som liksom har fastnat i min hjärna!

Har du också en outfit med Miley som du bara älskar? Maila då bilden till smileycyrusfan.blogg.se@gmail.com !!!

Ser fram emot era bidrag


Hela låten "See you" (Another Life) och "http://smileymileyray.blogg.se/"

Nu har hela låten See you in another life kommit ut. Riktigt bra. Förressten gå in på den här coola tjejens blogg! En grymt snäll tjej!


miley la ut en get ur good on bild

Söt som alltid


MILEY STRÅLANDE GLAD

Här är nya bilder på Miley 27 September


MILEY ÄR MED PÅ CLEVER TV


Yay, har lagt upp...

... Den här videon på youtube. I love it! Glad över att ha lärt mig lägga upp videor med "icke existerande" låtar


MILEYS NYA YOUTUBE VIDEO

Miley la ut en video på henne kusin Emily Reaves när hon gör lite roliga ljud. Så här skrev Miley:

OMG EMILY GRACE IS A FREAK OF NATURE! HOW DOES ONE MAKE THIS NOISE???? HAHAHAHAHAHAH! JUST FOUND THIS FROM IN BETWEEN A TAKE OF THE NOIE AND EMS SHOW!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ny bild på Miley Cyrus och Lesley patterson

Nu har en ny bild på när Miley och hennes vän Lesley Patterson från Tennesse läkt ut på nätet. Här var Miley ca 12 år. Lesley är tjejen till höger och Miley är tjejen till vänster. 


MILEY 'SEE YOU IN ANOTHER LIFE' -NY LÅT!!!

Åhh, jag älskar den här låten! Även om inte hela låten är ute ännu. Den är så skön! Miley, jag älskar den!

Låten heter "See you in another life". Jag vet inte om hon kommer ha med låten på sitt album, men jag hoppas det. Jag menas, vad skulle hon annars göra med låten. Jag är 80% säker på att Miley har skrivit den, även om hon kanske har fått hjälp. Det låter som hennes sätt att skriva låtar.

Den är så skön, jag kan sitta och lyssna på den här låten hela dagen! Måste erkänna att den här låten var 1000 gånger bättre än Giving you up covern. Miley, this song is amazing! 

"WHO OWNS MY HEART" CLUB REMIX

Nu har de gjort en remix på Mileys låt "Who owns my heart". Vet inte om jag gillar den... Jag gillar inte remixar så mycket. Orginalet är MYCKET bättre. Kommentera vad ni tycker. Den är 8 minuter lång! Miley börjar sjunga efter typ 2 minuter. Nej, man hör Mileys röst alldeles för lite! Det här är en stor diss. 


Btw, musikvidceon till den rikiga låten har premiär 1 Oktober!!! 
 

HANNAH MONTANA FOREVER: HANNAH'S GONNA GET THIS

Här är stills från det nya Hannah Montana avsnittet "Hannahs gonna get this". Jag gillar bilden där Miley poserar med Iyaz.AMY Och Miley


I Maj spelades dettain, men det kom ut igår natt. 

MÅSTE UPP

MILEY VIDEOR

Miley söt, glad och sommrig i Santa Monica

Här är 11 nya bilder på Miley när hon är påväg till en studio i Santa Monica. Bilderna var tagna igår, 22 September 2010. Jag tycker hon ser supersöt ut! Älskar hennes outfit!Miley och Liam på LAX airport

Följ mig via Twitter Cyrus1992Miley heter jag! Följ Cyrus1992Miley via twitter!21 september 2010.


Miley och Liam syntes igår på L A X flygplats

MILEYS NYA YOUTUBE KLIPP vid namn "EVERYTHING"Miley reder ut rykten mm. Videon postades igår (21 september.)

Du vet ryktet om att Miley blev stoppad av polisen för att hon pratade i telefon? TOTAL LÖGN! Såhäär var det...

Miley satt i en bild påväg till en photoshoot. Det var paparazzi överallt, framför bilen, och hon ville inte köra över dem så hon ringde TILL polisen och bad dem om hjälp. De hjälpte till att jaga iväg paparazzinarna. Sedan ringde Miley hennes mamma för berätta att hon hade ringt polisen.

Miley och "Just breathe-tatueraren" FÖLJ MIG VIA TWITTER

FÖLJ MIG VIA TWITTER FÖLJ MIG VIA TWITTER FÖLJ MIG VIA TWITTER FÖLJ MIG VIA TWITTER FÖLJ MIG VIA TWITTERHär är en gammal bild som har kommit ut nu. Det är precis efter att hon har tatuerat texten "Just Breathe".
Så nice bild. Jag älskar den tatuering bl a för vad den står för.

För er som inte vet...

Miley hade en vän som hette Vanessa. Vanessa var bara 11 år och Miley var 15 eller 16. De var verkligen bästa vänner. Så fort de såg varandra fick de en sorts kontakt. Vanessa led av cancer. På halloween dog hon, medans Miley var på turne. Då gjorde Miley tatueringen "Just Breathe".

I Mileys senaste album tackade hon Vanessa, hon skrev:

Last but not least, I would like to delicate this record to my dear friend Vanessa. You will forever be in my heart. I hope this album make you smile, thank you for beeing my guardin angel! I love you baby girl!

Miley Cyrus Flaunts Just Breathe Tattoo
Bildkälla


WHO OWN'S MY HEART

Nu har reklam affisherna för Mileys nya singel "Who own's my heart" kommit ut. De kommer synas under hennes europa turné!
Källa

EMA AWARDS

Miley är nominerad för MTV EMA AWARDS (Förkortningför vad?). Det här är hon nominerad för:

Best Female
Lady Gaga
Katy Perry
Miley Cyrus
Shakira
Rihanna

Best Pop                
Lady Gaga              
Usher
Katy Perry    
Miley Cyrus    
Rihanna


Du kan rösta på Miley här: http://ema.mtv.se/rosta http://ema.mtv.se/rosta http://ema.mtv.se/rosta http://ema.mtv.se/rosta http://ema.mtv.se/rosta http://ema.mtv.se/rosta
Källa till nomineringar: Mileycyruz.blogg.se

Jag är med och tävlar hos mcandjb.blogg.se/!

Tjenare? Läst den här bloggen om Justin Bieber och Miley Cyrus? Där kan du vara med och tävla om massa olika saker, bl a skicka ett medelande till Mcforrealzzz (Miley youtube) och justins youtube.


Checka in bloggen, men glöm inte jag vill vinna 1000 % så om du inte är med och tävlar, säg då att CyrusMiley ska vinna!

Bye byes!Svar till "Someone"Sv: Alla trodde att Miley och Liam hade gjort slut men de hade bara tagit en 2 veckors paus. Miam forever, det kan du lita på. De här bilderna var tagna för 10 dagar sedan.


MILEY BLIR FÖR FÖRST GÅNGEN RIKTIGT ARG PÅ PAPARAZZI

Stackars Miley och Demi Lovato. Paparazzirna tar mer bilder på Miley.

Miley blir riktigt sur vid 1.17

Så här sa Miles: Stop! Hey! No, no, no, Stop for real! I said stop, you got your p... 
Paparazzin: I just wan't a picture!
Miley: You got it!
Paparazzi; No...
Miley: Yes you did! Well you're not getting another one (Sätter armarna för ansiktet)...
I'm gonna freakin' kick you... No get away, Get away from me! 

Jävla paparazzi, de har ingen respekt för människor

MILEY I6 SEPTEMBER 2010.Här är nya bilder på när Miley och hennes vän, som också är hennes makeup artist, är ute på  promenad tillsammans den 16 Sep 2010. Miley har precis spelat in en reklamfilm så de är på väg att gå.

Miley "Giving you up"

Yes! Miley beslutade sig för att göra klart låten "Giving you up"! Den var väldigt bra! Hoppas hon med den här låten i sitt nästa album. Hoppas ni gillar den!
Miley ger upp en låt...

Jag tycker låten verkar jättebra! Men det tycker tydligen inte Miley eftersom hon slutade skriva på den.
Synd synd!

Hur som helst. Synd att låten läckte ut på internet för nu vill jag höra hela versionen. Det är som Mileys låt Finally Home som hon också gav upp. Finally home är nog fortfarande bättre än den här. Synd att hon inte gjorde klart de här låtarna.


Miley skriv klart låten!


Alla som har bett mig lägga upp bilder på mig själv... OCH SVAR

Såhär mycket kan ni få se av mig. Bilderna är till och med redigerade.


Svar till en fråga jag får väldigt ofta:

Ja, jag göra mina designer själv!

MILEY OCH DEMI

Demi Lovato sa nyligen i en live-chat detta om Miley:

She's a friend to me. She has been there for me when I need her most. When we didn't really know each other that well people where talking like there was a feud or something. But we had just never reach'd out to each other. We're working close and we're neighbours. I realized that she's one of the best friends to me. And no, no matter of how long we haven't talked, if I text her or call her she'll defenitly be there. SHe's a true friend and someone who's there for you. So I love her...

Igår (15 September 2010) träffades Miley och Demi.Miley köper en flaska vatten 14 September 2010

Blir så avundsjuk på Miles! De har typ ingen vinter där. Det borde vara sommar hela året. Förresten! KOLLA INLÄGGET UNDER! Det är ett mycket viktigt inlägg.Get ur good on

Hello! Innan inlägget startar vill jag bara säga: STÖD KVINNOR SOM HAR CANCER!

Miley postade ett inlägg på sin Get ur good on sida om att Hon och Tish (Mileys mamma) hjälper till och försöker stoppa bröstcancer. Nu vill Miley att DU också ska hjälpa till med att försöka stoppa bröstcancer. Om du vill läsa vad hon skrev kan du klicka på bilden.  Om du är intresserad av att hjälpa till så kan du gå in på den här sidan: http://womenscancers.cityofhope.org/

Kan du inte läsa/prata engelska? Kolla då längst ner i inlägget.


Womens cancers city of hope tackade Miley och Tish på sin hemsida. De här bilderna postade dem;
Hej allihopa! Nästa månad vill jag se hur du gör din "Get ur good on" för Bröst cancer uppmäksamhets månad genom våran senaste tävling här på Get ur good on. 

Besök Tävlings sidan för att få reda på hur du kan vinna en Get ur good on T-shirt eller en affish med min autograf. Jag gör min egen "Good on" för Bröst cancers uppmärksamhets månad med City of hope  på lite olika sätt. 

Min mamma gör också en "Get ur good on" för att stödja City of hope med deras kvinliga cancer pogram.

Sedan början av september och under bröstcancer medvetenhet månad, hon hjälper öka medvetenheten hos flickor och kvinnor om alla typer av kvinnors cancer och vill folk att ansluta sig till rörelsen.
Läs mer om kvinnors cancer och hur du kan delta på City of Hope: s webbplats: http://womenscancers.cityofhope.org/. Det finns massor av sätt att engagera och ge.


Miley blir stoppad av polisen

I början av videon ser du massa paparazzi som Miley tutar på. Medans hon kör håller hon på att prata i telefonen. Sedan svänger Miley av vid en kurva och där blir hon stoppad för att prata i telefon medans hon kör bil.


Miley hånglar med Liam i hennes bil♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥MIAM FOREVER! Miley och Liam har återförenats officiellt! Jag blir så full av lycka när jag ser de här bilderna.
Jag sa ju att de var som Ross & Rachel som gör slut och blir ihop. Nu påminner det här mig om The last song: Ronnie (Som i det här fallet får spela Liam) blir sur på Will (Som spelar Miley) för en småsak. De gör slut. Will åker, sedan kommer Will tillbaka, Ronnie inser att hon fortfarande vill ha Will. Och... De varar för evigt! Även om det sista delen av sagan återstår att se. Men jag tror verkligen att de kommer vara.


Miam forever and always <3

"LOVE THAT LET'S GO" Hannah Montan avsnitt

Även om Hannah Montana kommer vara bra minnen så måste jag erkänna att jag längtar tills serien tar slut. Alltid när man säger att man är ett fan av MILEY CYRUS säger alla 'Jaha, du menar hannah montana, barnserien!'
Jag vill att Miles ska vara känd som MILEY RAY CYRUS och inte Hannah Montana som är en karaktär.
De här bilderna kommer från avsnittet "Love that lets go" som ännu inte visats på TV.

Miley har totalt bytt image, nu ser hon ut som på bilden längst ner. Jag trot Miles behövde det här bytet för att folk skulle förstå att nu är barndommen slut. Hon behövde döpa ett album till "I can't be tamed", för att folk skulle fatta att hon inte är en liten bebis.

I låten liberty walk sjunger hon "Say goodbye to people who tied you up" vilket handlar lite om disney. I "Robot" sjunger hon "You gave me eyes and now I see, I'm not your robot I'm just me" och i "I can't be tamed" sjunger hon "If you try to hold me back I might explode, Baby by now you should know... I can't be tamed!"

Fast jag ska inte säga att HM har varit en dålig serie, bara att det är bra bör ta slut.  


Svar till Ysen (Coolaste tjejen i världen)

Svar: Haha, tack Hannes! Nej, du och Felix är på bilderna. Hoppas du har det bra på blommens! jag saknar dig. Vi ses! Btw, jag får låna mammas gamla mobil eftersom min är stulen.


FRÅGOR:
  Ysen
Är bilderna på Miley?
   
 
Hahaha! Han tyckte inte om att jjag skrev det där! Hehe!
   
 
Hannes står här och beundrar din bloggBTW! Jag har lekt med den här bilden själv, så jag ser om någon har snott den!


MILEYY OCH LIAM ÄR NU ETT PAR IGEN

Ord kan inte beskriva hur glad jag är! De kommer gifta sig någon dag, tro mig. Även och de gör slut och blir ihop som Ross och Rachel i Vänner så kommer de sluta tillsammans 

FINN 6 FEL

Jag skrev att det bara var 5 fel fört, men det var fel! Det finns 6 fel! Jag kan ge en ledtråd "Peace Rock!!!". Ingen har sett det felet än...

Något är del på den andra Miley-bilden, kan ni se vad? Leta, det är inte så svårt. Men den här gången har jag gjort det lite svårare än förut iallafall. Kan ni se den 6 felen?


Miley hänger i studio city tillsammans med... LIAM HEMSWORTH

Yay! Jag är så glad nu! GIssa vem Miley träffade igår (11 September)! LIAM HEMSWORTH!
Jag hopas Miam kommer tillbaka men de bara är ute och träffas som vänner nu.
Liam och Miley passade så bra tillsammans. Miam forever and always.
Hoppas de återförenas, Miley vill till och med det. Fast Liam har ju redan börjat träffa en ny tjej.
Hur som helst!
Synd att man inte ser Miam så bra på bilderna.
Miley 9 sep 2010 och min nya design insrpiration

Här är nya bilder på när Miley (och Braison som man inte ser) är på starbucks.

>>> LYSSNA! Hej, har ni sett min nya design? Inspirationskällan till den är den här bloggen! Jag måste dock erkänna att hennes design är finare än min.<<<

Liam eller Douglas?Föredrar fortfarande Liam

MIley och Lillebror BraisonHär är nya bilder på Miley och Braison i Studio City. Miley är hemma i Hollywood! Bilderna är från igår (9 sep 2010). I LOVE MILEYS OUTFIT! Braison vet jag inte vad jag ska säga om...

Svar till "A girl" om mina underbara vänner!

Fråga: Hejsan,skulle inte du kunna skriva ett inlägg om din/dina bäsisar och t.ex.skriva vad de gillar, varför de är dina bästisar, minnen m.m.? Snälla,undrar verkligen. Jag tycker du verkar så snäll såjag undrar om dina kompisar också är snälla?¨

Svar: Tack, vad söt du är! Jag har 2 bästisar. Min första bästis är en tjej, här är lite om henne:

 Hon är underbar, ord kan inte beskriva henne. Vi har varit bästisar sedan 6års och har nu börjat i skilda skolor för första gången. Jag och min bästis, låt oss kalla henne Alex eftersom hon gillar  det namnet, har gjort många galna saker tillsammans. Det första "Buset" vi gjorde tillsammans var att bada med kläderna på i hennes badkar (I sexårs). Det var precis när jag hade lärt känna henne lite. Hennes personlighet är... Busig, glad, pratig, snäll, söt, stark (som person), smart mm. 
Alex är min vän av många andledningar. T ex att hon förstår mig, jag kan berätta i stort sett allt för Alex, hon är väldigt rolig, hon sviker dig inte, Alex är smart, hon är snäll mm. Hon spelar också gitarr vilket jag tycker hon är väldigt bra på och så tycker jag att hon är otroligt söt. Alex är en tjej som inte ger upp i första taget. Hon siktar mot stjärnorna och nöjer sig inte med ett okej.

Jag ochAlex går på teater ihop och en sport. 


Sedan har jag en kill-bästis också. Hans riktiga namn är Felix. Vi har känt varandra sedan vi var 2 år. Han spelar gitarr och är en väldigt speciell person. Han är inte som vilket barn/kille som helst. Han är otroligt smart på alla sätt. Han är smartare än vissa vuxna på ett sätt. Jag tror verkligen hans namn kommer vara känt genom tiderna.
Han tror på sig själv och bryr sig inte om vad andra tycker. Felix ser på världen på ett annat sett än många. Hälften av tjejerna i min ex-klass förstår sig inte på honom, han är en väldigt speciell person och jag är en av de få som vet hur han tänker.

Anyway! Där har du lite om mina vänner. En sak de har gemensamt är att båda är rockare/punkare,  Alex lutar mer åt punk hållet och Felix mer åt rock. Båda två har punk/rock föräldrar.MILEY ANLÄNDER TILL LAX FLYGPLATS

MILEY IMORSE


Miley "Jag finner det väldigt svårt att tro på folk nu"

Miley pratade om hur hon har börjat ha det svårt att tro och lita på folk nu. Hon berättade  om hur orolig hon är att människor ska avslöja saker om henne för media. Så här sa Miles:


"Jag tänker alltid, 'Tänker du avslöja alla mina hemligheter?' Det är tufft. När jag var yngre, skulle jag ha litat på alla och jag skulle berätta min livshistoria i ett hjärtslag. Jag finner det väldigt svårt att tro på folk nu

När människor gör söta saker för mig, börjar jag tänka 'Ok, vad vill du ha? Gör du det här för att du älskar mig eller för att du behöver något?' Jag är lite hård. Men det är bara så livet är...Jag vill vara en förebild och ha folk som ser upp till mig, men det betyder inte att jag inte kommer att leva så som jag vill leva. Jag kommer växa upp någon gång, jag har alltid varit väldigt ärlig om det"Om du vill läsa orginaltexten, tryck på "Källa"

Miley lämnar ett hotel (8 Sep 2010)

Här är en ny video och 3 nya bilder på när Miley lämnar ett hotel i Paris med Douglas Booth
 Övriga nyheter. EN ny film och nya namn

Miley har fått en roll i filmen "So UnderCover", men hon har änu inte tackat ja till rollen. Hoppas Hon är med!
Jag vet ännu inte vad filmen handlar om. Nu har Miley verkligen fullt schema. Hon ska vara med i filmen Wings, Who owns my heart singeln mm.
Föresten! Visste ni att Leticia Cyrus (Mileys mamma) också har bytt namn nu? Hon sa att hon har blivit kallad Tish så länge hon kan minnas, så hon bytte namn från Leticia Finley Cyrus till Tish Finley Cyrus.

Miley filmar en scen för LOL i paris.

Här är nya bilder från Paris. Miley håller på att filma en scen till LOL. Älskar bilderna.


MILEY FILMAR LOL I PARIS

LOVE THE OUTFIT MILES!


MILEY TRÄNGER SIG IGENOM PAPARAZZIS


MILEY OCH ASHLEY GREENE

hej! Förlåt för noll updatering, men jag har haft mycket i skolan.SORRY! Ska göra massa inlägg nu

MILEY i paris 4 september 2010. EN NY TATUERING!

Hejsan! Här är nya bilder på Miley igår (4 september 2010) i Paris. Hon ser söt ut som vanligt, men det är något annorlunda... MILEY HAR EN NY TATUERING! Grattis Miley, den är supersöt! Tatueringen föreställer ett litet hjärta som hon  har på lillfingret. Du kan se en bild på det lägnst ner. Nu har Miley 3 tatueringar.
Jag hoppas du gillar bilderna. Kommentera vad du tycker om det lilla hjärtat på Mileys finger.
Min favorittatuering är fortfarande texten "Just breathe" som står under Miles bröst. Det är så söt (Om man vet bakgrunden till den iaf.)LIAM OM MILEYStör mig på paparazzis

Demi Moore twitter update

Demi Moore (Hon spelar Mileys mamma i filmen LOL) postade en ny bild


Miley &amp; Demi LOL Mothers &amp; Daughters

Här är en ny personlig M bild:
Miley Cyrus Finger Tattoo + Personal Pose


Miley kvällen efter ha uppträtt med Bieber.

Här är nya bilder på Miley direkt efter att hon har uppträtt med låten "Overboard" tillsammans med Justin Bieber i New york.
Jag älskar hennes svarta korta klänning. Jag har också hittat en annan video i bättre kvalité när de uppträder på Madison square garden. Det blir en ganska vacker låt när Miley sjunger den. Jag tycker inte den riktiga version är bra. Miley framförde den mycket bättre. Andledningen till  att Miley  var med och uppträdde med en av Biebers låtar var att hon som sjunger orginalet tillsammans med Justin inte kunde komma på Justins "My world" turné, så då fick Miley hopppa in istället för henne.
Bilderna kommer från: mileyweb.org

Taylor Momsen snackar om Miley (IGEN)

När Pop dash frågade Momsen om likheterna mellan Miley Cyrus och Taylor sa hon

"Jag lyssnar på Oasis och The Beatles, så jag vet inte vad Miley Cyrus sjunger om... Fast tydligen så är vi i samma ålder så folk verkar tro att vi samma eller något? Åh, tydligen är jag en värre förebild än henne nu. Eller, ja det är jag nog!"

Taylor har till och med sagt att hon inte försöker vara en bra förebild, men jag har ändå lite svårt att föreställa mig att Taylor Momsen är samma flicka som spelar Cindy Lou i filmen "Grinchen".

Taylor sa senare i intervjun "Jag är en rock tjej som lever i en Pop värld." Jag håller med henne om det. Hon är old school, hon borde ha varit född för några årtionden sedan. Taylor sa också "Rock säger: Fuck you. Pop säger: Jag gillar att byta kläder." Vilket också stämmer i viss sorts pop, men pop kan vara mer än Taylor Swifts "Love story".  

Jag hissar verkligen bandet "The pretty reckless", de har grymt bra låtar.


Tja, Tay sa mycket mer i intevjun som jag inte vill tillägga. Hon svär så mycket. Hon skulle vara en riktigt cool tjej om hon kunde släppa attityden (Och rökningen, drogerna mm).

Miley fick ihop Joe Jonas och Ashley Greene

Rykten säger att Ashley Greene (Alice i Twilight) var osäker på förhållandet med Joe Jonas (Från disney filmen Camp rock) , så hon vände sig mot Miley under inspelningen av LOL och bad om råd.

Ashley var bl a osäker på förhållandet för att hon hade hört var han har gjort med sina tidigare flickvänner (Han dumpade Taylor Swift via telefon. Det finns en ganska rolig video när Taylor håller upp en Jonas brother docka och säger 'See, this one even comes with a phone, so you can break up with other girlfriends'.) 

Hur som helst lyckades Miley övertyga Greene att ge det ett försök. Så Ash lugnade ner sig lite och gav det ett försök.


Starlounge

Hello! Jag har gjort en ny blogg som heter http://cyrusmiley.blogg.se/ommileyraycyrus/ där du kan läsa Mileys biografi, roliga grejer om Miles mm.


Miley blev utfrågad om Liam i förr igår.

Miley igår (31 aug 2010

De första bilderna kommer från igår när Miley är på väg till Madison Square Garden för att uppträda med Bieber. Det finns en video på när de går genom folkmassan. Bilderna längst ner är från när Miley och Justin uppträder.
Om du vill se en video från när Miley och Justin uppträder kan du bläddra ner i bloggen. Kolla in videon längst ner. Det är en Miam fan-video. Well... ENJOY!
Här är bilder när Miley lämnar konserten.

MILEY OCH JUSTIN "OVERBOARD"

Miley och Justin Bieber uppträdde igår (31 Aug 2010) i Madison Square Garden in NYC. Jag vet, Ibörjan av videon skriker tjejen som filmar helt hysteriskt men det lugnar ner sig lite sedan.

CHECK IT OUT!:


MILey och justin (bieber) ska kanske göra en ny version av grease

Justin pratas om att spela in en modern version av músikalen "grease":

“It would be a lot of fun. It’s been talked about a lot over the years but it would be awesome to play Danny. I would go for Miley Cyrus without hesitation [for Sandy]. She can sing, dance and act…I’d want some great people to star in it. Wouldn’t Susan Boyle make an amazing Principal McGee? We’d just need to write it into the script that she broke into song.”

Miley har nu landat i New york city. Under sin vistelse i New york så ska hon uppträda med Bieber på Madison Squaren Garden.

Här är bilder på Miley från igår morse (31 Aug 2010) hon ser fantastisk ut! Mer bilder kommer senare.
  Miley Cyrus Flaunting Body In New YorkMiley Cyrus Flaunting Body In New York

RSS 2.0