OMG OMG!!!!

OMG!!! Min första header ever!!! Hade det på min första blogg Mileyhannah (finns ej längre). Så ful... Aja, typ ingen av mina läsare lär veta vad mileyhannah är för jag hade typ 0,5 besökare per dag. Jag kommer ihåg att jag blev jätteglad en gång när jag fick 5 besökare!! Haha, har lite högre förväntningar nu. Skulle bli chockad och ledsen om jag bara hade 5 på statistiken nu ;)


Mileys uppträdande på So undercovers wrap party

Wow, I like it girl!

Btw, inge mer update förens kl halv 7. Drar på teater nu!

SO UNDERCOVER 30 jan


Ny Miley and max bild

Här är en ny bild från Mileys och Max klädkollektion


Miley nämns i 'The good wife'


Never say never

Miley kommer vara med i Bieber filmen "Never say never". Här är ett klipp: 


Rekommenderar

Jag köpte för ca 2 veckor sedan denna tidningen på Press-stopp. Jag vet att det är Hannah på framsidan, men jag rekommenderar den starkt. Det är som en liten bok om Mileys livshistoria, den är väldigt välgjord och bra. Det är som en liten hyllning för Miley. Jag lägger ut bilder på vissa av sidorna i boken, men inte alla...




MILEY OCH KELLY

Kelly twittrade nyss:

Miss Kelly: Miley just sent me this pic of us from the first time we ever met 4 years ago. http://plixi.com/p/73419001

Miss Kelly: Sorry i got it wrong it was 3 years ago miley was 15 and i was 23!


Väldigt söt bild tycker jag. Brandi, Mileys storasyster och Moosh, tror jag de kallar henne till vänster.


ryan försvarar Miley.

Ryan Newman, Hannah Montana kollega, pratade nyss med J-14 om att Miley hade blivit nominerad som årets sämsta förebild (Hemskt eller hur?). Ryan sade:
Hon är så söt och väldigt välkomnande. Hon var så snäll som man bara kan vara mot mig, så jag har inget dåligt att säga om henne. Hon gjorde bara några dåliga val.


INTERVJU MED ROCK MAFIA

Miley fansiten mileycyrus.bz fick en exklusiv intervju med Rock mafia. Så klart blev det många frågor om 'Big Bang' musikvideon.

'Sjunger Miley i 'The big bang' vid 1.34?' löd första fråga.

Rock mafia: Miley kom till studion många gånger och jammade på 'The big bang'. Hon jammar på nästan allt vi jobbar på när hon är omkring, men hon sjunger inte i låten, den slutgiltiga versionen sjunger jag i.  Vi pratade om att göra det tillsammans men hon tyckte att vara en skådespelerska i videon var det starkaste presentationen och jag höll med henne om det i slutändan, så vi skippade det!

Kommer Miley lämna Hollywood Records och signera med Rock Mafia Records?

Rock mafia:
Troligen inte, Rock mafia har inte lika mycket pengar som Hollywood Records. Jag skulle älska att signera Miley Cyrus, men hon måste hantera Hollywood och hon har många smarta affärs personer runt om sig, så vad hon än bestämmer sig för, vet jag kommer vara det bästa alternativet för henne. Miley kommer ända alltid vara en del av Rock Mafia

Varför valde ni Miley till Big bang videon?

Rock mafia: Tja, först och främst, vi valde inte Miley, hon valde 'The big bang' videon. Hon hörde oss prata med regissören om projektet och drogs som av gravitation mot iden. Hon älskade låten och sa typ 'Jag ska vara med i er video!'.

Hur känns det att sammarbeta med Miley?

Rock mafia
: Det finns troligen ingen bättre känsla. Hon är verkligen en artist och representerar artistisk frihet och hon handlar bara om det när vi jobbar tillsammans. Det är verkligen magiskt, det är den sortens känsla.

Kommer ni sammarbeta med Miley i framtiden?

Rock mafia: Det är helt upp till Miley! Hon kan göra vad hon vill, hon vet att Rock mafia är hennes familj och vill att hon ska ha stor framgång. När hon än vill komma in, så slutar vi med det vi håller på med och det finns inget mer roligt än att arbeta med Miley. Hon är alltid redo artistiskt att ljusa upp världen.



MILEY I TIDNINGAR

Håll ögonen öppna så kan du hitta Miley i de senaste nummrerna av "HEY!", "New stars" och "Twist" i alla press-stopp butiker.



Hannah with fana

Miley med fans. NYA PICS:




Elly Coolish Larsen ;P

Länk till Elisabeth, eftersom hon har den bäst uppdaterade bloggen av de jag känner... (Josefin, du kanske får en länk senare :)

SÅ: http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/
http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/http://elisabethforevah.blogg.se/

E! ONLINES LISTA FÖR DE HETASTE+pic!

E! online har gjort en lista med de hetaste stjärnorna under 25. Självklart befinner sig Miley högt upp på listan.

01.
Megan Fox
02. Robert Pattinson
03. Daniel Radcliffe
04. Miley Cyrus
05. Emma Roberts
06. Dakota Fanning
07. Shia LeBeouf
08. Saoirse Ronan
09. Ellen Page
10. Mia Wasikowska


En relativt ny bild från 24 el 25 jan

SÄLSYNT MC BILD

Cute....

MILEYWORLD


God kväll :)

MUSIK! En sådan fantastisk sak :) Jag kan inte gå en dag utan att lyssna på musik. Jag har ingen speciell musikstil, jag gillar i stort sätt ALLT (Förutom opera och klassiskt). Sist kommer min P!NK-bomb. Hon är den mest begåvade musikern tillsammans med Miles tycker jag :) And no, there's no Bieber on my playlists!

Här är lite låtar jag diggar:

Nirvana -Heart shaped box

Petter -Längesen

Adele -Cold shoulder
John Lennon -Jealous guy

The Runaways -Cherry Bomb

The pretty reckless -Goin' down

Metro Station -Shake it (Mileys broders band :)

Madonna -Hung up (Så niiiice)

P!NK BOOOMB!
U+ur hand

Leave me alone

Long way to happy

Who knew
 
Cuz' I can
 
I'm not dead

Conversations with my 13 year old self

God is a DJ

F**king perfect (KOLLA VIDEON! SÅÅ BRA)

BRANDI RINGDE MILEY IGÅR

Igår, 25 jan, så ringde Miley och hennes vän Miley.- Första gången svarar hon inte, men andra gör hon det.


Svar

--Har hört/sett på tidningen att miley cyrus tar droger och gör dom är det sant du som vet så mycket om henne?

Att Miley skulle vara en knarkare är löjligt överdrivet. Men ja, Miley har på en fest EN gång provat röka en ganska
'svag' drog. Men hon är knappast beroende. Det vara bara på ett party en gång, inte mer än så. Miley ångrade det ganska mycket. Videon där hon gjorde det läckte ut på internet och hon skämdes ganska mycket.

-HEJ SNÄÄÄLLA DU kan inte du ha celeb style med den hör outfiten!?!? (A)
http://smileyraycyrus.webblogg.se/
jag menar den på headern längst till höger med det stickade linnet! skulle vara asss snällt!! din blogg är grymmmm. ååååh och den här klänningen längst ner till höger på headern också om du orkar :http://miileycyruz.blogg.se/


???

MIN NYA SVAR BILD :)



-Vet du vart man kan köpa den ? :)
-Vet du var boxen finns att köpa? :)

Vet inte när den kommer till sverige men då kommer den komma till cdon.se

sweet story

Daymon hade vid bara 7 månaders ålder gått igenom 3 operationer för att han hade ryggmärgsbrock.
Daymons dröm var att träffa Miley, hans idol.

Daymon och hand familj åkte till inspelningen av 'So Undercover' för att hälsa på Miley. När de väntade så råkade de stöta på Miley i hallen. De pratade och hon behandlade honom som en vän. Senare den dagen hade de bestämt träff och så hade Daymond köpt den rosa nallen på bilden åt henne. Miley bestämde sig för att kalla den 'Pinky'.

'Det var den bästa dagen i mitt liv' sa Daymond


Nepp, inte sista HM inlägget!

Demitria Devonne Lovato, aka Demi, är en av Mileys närmsta vänner. När Hannah Montana tog slut grät hon. Hennes syster twittrade och skrev:
  Grät med :)

FB- Ansiktsboken...

24 Jan mitt i natter, enligt sv tid, så skrev Miley att hon har fått 10 milljoner fans på facebook.
11 dar innnan skrev hon att hon nästan hade det. Tänk vad snabbt det gick!
Grattis Miley! Bevis på att vi fortfarande älskar dig

SISTA INLÄGGET OM HM FÖRHOPPNINGSVIS


Nu kan du snart köpa en box med alla Hannah avsnitt någonsin! Sesong 1, 2, 3 och 4! Jepp... 

LÄNGSTA 'SAY WHAT?!'

Hannah Montana är känt för sina 'say what?!' och i sista avsnittet, Wherever I go', så sade Miley det längsta 'say what' någonsin (Eller ja du kanske har sagt ett längre hemma men det längsta bevisade 'say what'.
Kolla in klippet.

Tro inte på det skitsnacket! - Thomas Jane

Thomas Jane som spelar Mileys pappa i den kommande filmen 'So Undercover' pratade om Miley i en intervju men E! news. 'Tro inte på något av det skitsnacket! Hon är en riktigt tjusig/elegant dam. Och det kommer bevisas med åren' sa han. 

Thomas dotter besökte Miley på inspelningsplatsen. Så här sa han om händelsen:

Miley var så söt och snäll mot henne. Hon gjorde mig nyss till ett stort fan. Hon behandlade henne som en riktig vän och min dotter var superimponerad.


BYE BYE BONG!

'Bongen', eller vad man nu säger har nu sålts för 70,000 dollar av room101.com! Fatta vad mkt pengar. Och ärligt talat, vad ska de göra med den? Röka den?

SO UNDERCOVER

Nya bilder från inspelningen:)!!!



EN FEST:


JOHN LENNON

Ni behöver inte nödvändigtvis läsa John Lennon biten men jag kände bara för att skriva det.

Oh my god!!! Fatta att John Lennon blev mördad (Allmänbildad- Nej nej! Bara typ 30 år efter). Han fick 4 skott i ryggen av en idiot som, var trött på att han sjöng så mkt om fred och kärlek! SJUUUKT! Jag hr typ suttit och studerat hans historia nu. Anledningen till att jag skriver om honom är att Miley är ett stort John Lennon fan och han är så... Vis på något sätt. (Hehe börjar bli ett fan själv.) Nej men, Lyssna på det Miley säger här:

Det kan ta ett tag innan videon börjar.

Låten hon pratar om är 'Forgiveness and love'. Det är en väldigt skön låt och finns med på Can't be tamed albumet. Lyssna på låten här:
Min favoritbit är 'Let's jump the sun' tror jag :) Det här inlägget uttråkar säker 60% av mina läsare :) men! Jag tycker det här viktigt att påminna alla om den 'söta' Miley. Inte bara den vilda partytjejen som ska se sexig ut. (förressten, Miley är sexig, hon försöker inte ens). Men glöm inte det... Världen placerar henne i en 'ordentlig box eller en 'Opassande box'. Så fungerar inte människor. De här inte bara en egenskap, eller är bara på ett visst sätt. Miley kan göra galna 'Miley and mandy' avsnitt och bete sig som en 10åring men hon kan också gå ut och supa sig full... Hon måste få utforska sig själv och ta reda på vem hon är...


Miley 100 favoriter

Tyska fansiten lovemiley.org har gjort en spellista med Mileys 100 favoritlåtar. Jag satt och lyssnade på låtarna och så märkte jag att jag redan hade hört 'Jealous guy' av John Lennon och att pappa hade spelat 'Imagine'... Coolt! Vissa av låtarna är ganska old school så det är väldigt intressant att lyssna på dem. Klicka på länken för att komma till youtubespellistan.

Chasing cars och Cherry Bomb är också väldigt bra!
 
http://www.youtube.com/view_play_list?p=75F3EE345EA7E80D

LOL

Gamla pics ute nu!



Hela 'LOL' gänget

Många har...

... sjungit Mileys 'Party in the USA' i år på American Idol. Här är ett klipp... förressten, sista videon 3.39 är bara för hemsk!


MILEY GENOM ÅREN

Vid- ett-speciellt-tillfälle-look

 2005. En av hennes första stora 'kändisupplevelser' var Ashley Tisdales födelsedagsfest. Så sööt!


2006, fortfarande lite ovan vid att vara på röda mattan.


2007, världsvan kändis.


VARNING, NÄSTA BILD ÄR BARA FÖÖR SNYGG!

2008, ja vad ska man säga. När jag såg denna bild för första gången blev jag käär. Så vacker.


2009, pose-proffs.


2010, en vacker, intelligent, omtänksam och rolig kvinna står framför oss nu!
 


*************************************************************************************************

Vardagliga stilen

2006, paparazzi-posare. Hon har inget emot att ge dem några bilder.


2007... En vanlig tonåring.


2008, snyggaste frisyren ever!! F** vad jag älskar den! Hon ser så J**** söt ut i den...!


2009, vad ska man säga? Flera album sålda, filmer gjorda och en själboigrafi skriven... Fantastiskt
.

2010, hon presenterar sitt nya jag för världen och blir dränkt i kommentarer, negativa som positiva
.

Miley har uppnått sååå mycket och jag ser verkligen upp till henne.


tack för iden: mileycyruz.blogg.se


so undercover infooooooo!

1. Fillmen kommer visas 2012 enligt vad de säger på inspelningen.

2. I filmen spelar de ett spel som kallas 'cornhole'.

3. De filmar om scenen ungefär 6 el 7 gg för att hitta en som de verkligen tycker om

4. de slutar filma 24 jan... <Väldigt snart


'WHEREVER I GO' FICK...

6.2 million tittare. Många fans fanns där då Hannah Montana slutade för gott....

Breathe on me, sägs vara...

... Mileys nästa singel. Här är ett demo av låten:


Vad är det man säger? När katten är borta dansar råttorna på bordet?

Så... Har ni hört ordspråket i rubriken? Jadu... Detta är ett personligt inlägg kan jag säga redan nu för er som inte är intresserade. Nu sitter jag och väntar på att detta fina hjärta av nagellack ska torka. Målade det på min dator! Är det inte fint? Hehe... När jag är ensam hemma då du. Aja! Ha det bra, sitter här med brist på Miley nyheter vilket förklarar detta inlägg.


AWESOME

Miley kom etta på MTV’s Teenage Superstar List!!! Fatta vad coolt! Grattis grattis grattis Miley!!
Hon förtjänar verkligen den titeln... Miley the world loves you...

MILEY och svar

Fråga: vad heter låten vid 4:35? :D

I LOVE MILEY <3

Svar: These four walls <3 Älskar den!


Hej! det har läckt ut en bild på Miley från 13 januari. Hon ser fantastisk ut! Det ryktas att Miley har en pojkvän, och killen på bilden, Josh Bowman, sägs vara killen. Hmm... Ja, vad tycker ni om honom :D?


HANNAH MONTANA -Där det hela började

Det allra sista avsnittet är nu ute, det är i två delar. Jag har inte sett det ännu.

Det var med Hannah det hela började. Om inte hon hade funnits hade inte Miley varit där hon är idag. Därför så tycker jag att den serien är mer speciell än någon annan... Här har ni det, the final episode:


NICE NY PRIVAT BILD


FILMAR SO UNDERCOVER 16 JAN


HI GUYS!

Nu är den 'riktiga' videon ute! Som ni märker kan man faktiskt se Miley uppträda. Lite bättre måste jag säga. Well! Hoppas  ni gillar den... Bara så att ni vet kmr jag hem runt halv 6, 6 imorgon så bloggen kommer stå orörd till dess (hoppas jag).


Sälsynt bild


Nytt rykte

Nu har det kommit ut en lista på Miley-låtar som ryktas ska komma ut. Jag tror inte helt på att den är sann. De låtar som är i fetstil finns det kommentarer om längst ner. Det är ganska bra att läsa dem...

Blame On Love
Like a fire
Casino
Time to dance
So Not Over You
Somewhere Only We Know
Heaven & Hell 2010 edit [re-recorded version]
Broken Glass
Unfinished song
The way you made me laugh today
21days
So far so good
Jesus takes the wheel cover
I love rock n roll cover
Empty Shadow
Light your face with gladness
My old friend, My old guitar
Across The Universe
This Moment In Time
Finally Home
Southern Girl
He Needs Me
Gotta Let You Know
Off Your Mind
From Me To You
Silence
In Reality
Wonderous Me
Falling Apart

Heaven and hell: Deet finns en stor chans att den låten ska komma ut och att det inte bara är ett rykte. Det sägs ju att Kesha har skrivit den och gjort ett demo till Miley.

Broken glass: Är 90% säker på att det är falskt. Broken glass är en dikt som Miley har med i boken 'Miles to go'
som går så här:
Have you ever felt like you need to start over,
be a new person and be set free?
Sometimes, do you ever feel
As if you’re looking through broken glass
With a broken future and shattered past?
Don’t let the what-if’s or should’ve been’s
hold you back.
It’s your time and your dreams.
Be a sun shining bright
Not a cloud dull and dim
You can change the world
And bring the light.

Finally home: Är en låt Miley påbörjade under Wonder World tour men gav upp. Det ryktas att den inte alls heter Finally Home utan Breathe. Lyssna på en bit av den här:



Southern girl: Det är också en dikt/kort låt ur Miles to go! Jag tror inte den kommer komma ut men vi kan alltid hoppas. Så här går en bit av texten:

I remember ridin’ horses
Playin’ on a tire swing
Havin’ little picnics watchin’
Leaves fall off the tree

I love pickin’ flowers
Puttin’ my feet in the creek
Listenin’ to the birds sing
While playin’ hide-and-go-seek
These may sound like li’l things
But they mean a lot to me

In the country there ain’t much
But much ain't what I need
I’m a southern girl
Big things don’t really matter to me

I don’t care what ya’ll see
Out in the big city
I don’t know your so-called music
Just give me country


MILEY OCH EMILY SNABB INTERVJU


Sötast <3

***Baby du är vackrast! Du inspirerar mig, du är min förebild, du är som min vän på ett konstigt sätt.***

Miley 15 januari 2011! Hon spelar in so Undercover. Sööööööt!



LYSSNA + Vad hände med Avan Jogia?

Hello! Jag vill bara börja med att säga, jag är INTE bra på att redigera videor! Hur som helst. Jag har gjort en liten video där jag tycker Mileys röst låter bäst. Den är ganska kort, men lyssna själv och säg vad du tycker. Jag kommer nog försöka göra om den lite mer ordentligt någon annan gång men jaja! Alla de här låtarna är live och alltså inte redigerade. Det står fel på några ställen i videon som ni kanske ser, men hey, den är i HD iaf :)

B TW! Någon undrade hur det var med Miley och Avan Jogia. Svaret är att jag tror de bara flirtade på den festen eftersom att man inte har hört av dem igen. Hon har inte ens träffat honom. Men men! Vem vet, hon är ju i New Orleans nu så det är ju svårt för dem att träffas...


New orleans.

Miley är ute i New orleans 14 januari tillsammans med Denika och en annan vän. Jag skulle upskatta om andra Miley-bloggare inte tog de här bilderna eftersom de var svåra att hitta. (Men de lär finnas över hela internet på eftermiddagen)


Miley 12 jan


Aw... I wish I where there.

Visste ni att 12 Januari visades LOL i Huntington Beach, CA. Det var en liten smygvisning som bara ett par få fans kom på. Så här var några av deras kommentarer efteråt:

“ i just watched a movie premier its called LOL with miley cyrus its really funny i don’t know when it comes out”

”There are no words to describe LOL: laughing out loud. Other than Miley is the baddest b***h in the game. holler”

“ I just thoroughly enjoyed a Miley Cyrus movie. “LOL” was surprisingly enjoyable..”

“I laughed, I cried, I envied their outfits, and learned so much. What else could I ask for? & Austin Nichols being in it was icing on da cake”

“its called “LOL” and demi moore is in it. I went to a test audience screening. It was good!”

“gf just took me 2 a movie screening. OMG I’m in love w/ the characters & the movie “LOL”..ahhh!:) <3 Demi Moore & Douglas”

Det har gått rykten om att Miley är naken i filmen men dem är helt falska enligt tittarna.


Big bang blir film

Det ryktas att Rock Mafias låt/musikvideo som Miley medverkar i nu ska bli en långfilm! Det sägs att Tish ska vara producent av filmen tillsammans med Suzanne Todd. Suzanne har producerat filmer som Austin Powers och Alice i underlandet.

Så här skrev någon på twitter:Just had a Meeting with Tish Cyrus and Suzanne Todd for “Big Bang” To be made into a Movie!!!

Vi hoppas såklart att Miley ska ha samma roll i filmen som i musikvideon.

MILEYS FACEBOOK UPDATE

Getting close to 10 million fans!! Thanks to all of you!! ♥


Mileys senaste 'get ur good on'

Här är Mileys senaste Get ur good on inlägg.

Posted Januari 12th
A year ago the world wept at the devastating images from Haiti. Shortly after the earthquake, I asked all of you in the Get Ur Good On community to support relief efforts in Haiti. I want to thank everyone that answered my call to help by selling bracelets, hosting bake sales, creating music videos, and so much more.  It has been 1 year since the earthquake, but there is still work that needs to be done. I want you to continue getting your good on for Haiti and donating the money you raise to organizations that are still helping there like the Red Cross and the J/P Haitian Relief Organization. Remember to share your blogs, pics, and videos on GetUrGoodOn.org; I want to see all the good you’re doing.

Xoxox Miley


Kesha har spelat in en låt till Miley

Sångaren Kesha har spelat in ett demo till Miley. Låten heter 'Heaven and hell' och det verkar som om Miley gillar den.

OBS! Detta är ännu bara ett rykte!

Ashley Greene om Miley

Ashley Greene, Alice Cullen i Twilight, sade nyligen i en intervju med MTV att hon tyckte Miley var ett fenomen.

Såhär sa hon:
'Miley är ett fenomen- Hon har ådstadkommit så mycket i film, TV och music världarna att det inte är förvånande hur mycket uppmärksamhet som drogs till oss under inspelningen.  Men vi är båda profissionella och förstår att vi är här för att göra vårat jobb. Jobbet var nummer ett prioritet och allt annat var i bakgrunden.'

Frågor och svar.

Fråga:Det är väl det näst sista ?
Svar:Jepp, jag kom på det imorse! Ska ändra så fort som möjligt!

Fråga:När ska du byta blogg??
Svar: Aldrig hade jag tänkt. Hurså?

Fråga:När kommer L.O.L och so uncercover ut på bio?
Svar: Osäkert. Under 2011 iaf.


HANNAH MONTANA

Här är 17 nya bilder från det näst sista HM avsnittet, 'I Am Mamaw Hear Me Roar'.



Mileyworld och svar.

Miley postade ett Mileyworld inlägg igår där hon skrev om Britney nya låt:

YO YO!
Posted on Jan 11, 2011

Oh Em Gee! Just got the new Britney Spears song on iTunes hold it against me! It is my new jam! Obsessed! Can't quit dancing on set! Go check it!

Själv tycker jag låten var FÖRFÄRLIG (Sorry Britney), men den är annorlunda som dans-låt och bra-låt. Vad tycker ni? Lyssna här:


Svar på frågor:

Fråga: hej hej skit fin blogg :D
gör du blogg designer? jag har typ haft min i ett år så har tröttnat på den :S
vill bara ha nåt enkelt.
kram

Svar: Nej tyvärr.

Fråga: ganska lik faktiskt :S va heter hon? :P om du vet :)

Svar: Nej tyvärr...

Fråga: alltså jag begriper inte varför de ska lägga till någon jävla speciell tune på rösten...hon har så underbar röst utan det! jag tycker att det är konstigt för det är i många låtar de gör så.

Svar: Jag håller med. Det är såklart, de redigerar alla låtar lite grann men det är alldeles för mycket i de låtarna. Låten 'Giving you up' som Miley har gjort en cover på har de nästan inte ändrat hennes röst någonting och jag älskar det. Hennes röst är så bra 'rå'. Förressten, tack Daniel. Jag vet att du har följt min blogg ett tag eftersom att du kommenterade i chattrutan redan på smileycyrusfan-bloggen.


Näst SISTA HANNAH MONTANA AVSNITTET

Har inte vågat titta på det ännu! Väldigt nyfiken men ska vänta några dagar! Åhh... kiss it goodbye...


Video källa: mileyraycyrus.webblogg.se

MILEY MED I WAKE

Miley spelade in 2 filmer 2010 och en film hade premiär. Cyrus tar ingen paus i skådespelandet och ska inom 2011 börja spela in skräckfilmen 'Wake'. Den handlar om en tonårsflicka som har en sälsynt form av narkolepsi.
När hon är inom ett visst avstånd från någon sovande  så svimmar hon och dras in i deras drömmar. Hon ser det som en förbannelse.
Den har definitivt ett kusligt inslag. Hon kommer använda sin förmåga för att lösa brott.

SÅ här sa Christopher Landon, direktören, om filmen:
'It's sort of a vehicle for Miley Cyrus. She is looking to sort of get out of her cutesy Hannah Montana image, which she's actually doing quite well. She wanted to do something a little edgier and a little darker, so we're making this movie hopefully.. '

Hmm... Inte stort fan av skräckfilmer men den låter... intressant. Längtar! Fast filmen jag mest ser fram emot är LOL.


MILEY OCH PAUL D FRÅN JERSEY SHORE

I sommras träffades dem.


MILEY SPELAR IN 'SO UNDERCOVER' 10 JAN

Bike-girl!
MILEY SPELAR IN 'SO UNDERCOVER' 10 JAN



Mileys hits

På iTunes är dessa låtar med på mest sedda musikvideor:

Miley är också med på top selling music videos på iTunes.

Bild:mileycyrus.bz


FAIL! :)))

Någon tycker hon är lik Miley och har skickat bilder till Oceanup. Hon är verkligen inte en Miley look alike... Eller? Vad tycker ni?

Miley Cyrus LOOKALIKE POSINGMiley Cyrus LOOKALIKE POSINGMiley Cyrus LOOKALIKE POSING

Miley Cyrus LOOKALIKE POSING


SVAR:

Julia: Heej, jag är världens fan av miley.
Och jag beundrar er blogg jättemycket.
Undrar hur många besökare ni har här på bloggen och vem är det som skriver denna blogg! kram julia

Svar: Tack så jättemycket!!! Jag driver bloggen själv och heter Zoey. Mitt antal besökare kanske jag säger någon dag men det han minskat kraftigt efter min lilla paus i Sälen. 

LYSSNA

Miley sjunger låten 'Morning sun'. BRA!!! Tyvärr har de ändrat hennes röst lite föör mycket.


1 timmes specialare :)

REKLAM FÖR SISTA AVSNITTET!

Grattis Noah :)

Igår (8 jan) fyller Mileys söta syster Noah 11 år! Grattis!


KOMMENTARER MM

FRÅGOR:

  • Älskar din blogg! :D var får du alla 'nya' bilder och information om Miley ifrån? , bara lite nyfiken!
  • Kan du lägga ut bilder på Mileys tatueringar.

SVAR:

  • Tyvärr kan jag inte svara på den... Fast Mileyhq.net kan jag iaf säga. Och miley.bz också
  • HÄR:



1: Det står 'Love'
2: Hjärta
3: Det står 'Just Breathe'
4: Kors

FACIT TILL FINN 5 FEL:

Lätt: Armband, halsband, bindi, läppstift och nagelack
Svår: Texten på gitarren, Denikas (Sminkösens) nagelack, Denikas bälte, Mileys ring och hjärtat på tummen.  


RANDOM 'so undercover' grejer

En kille som spelar med Miley i 'So Undercover'



Hon träffade fans igår 8 januari när hon filmade:)
Miley Cyrus NEW ORLEANS MEETING

Top 10 Multifaceted Artists

Hon kom på 9de plats


HOT GIRL

Här är en bild på Miley från inspelningen av so undercover 8 dec. Med putande läpp går hon runt i söta små flätor!

 

I'm home!

FATTA ATT JAG ÄR TILLBAKA!!! Har åkt bil hela j**** dagen och är såå trött. Har saknat bloggen så otroligt mycket! Tack för alla kommentarer, och jag ska försöka svara på några av dem idag.

Gamla personliga bilder ute nu

De här bilderna med Miley har läckt ut nu. Hon ser strålande ut som alltid :)



Det här är jättegamla bilder från när Miley spelade in 'Hannah Montana the movie' som har läckt ut nu. Snygga ;)

FINA MILEY VIDEOR

Vem sa någonsin att Miley inte brydde sig och att hon var fake? Titta noga nu och se om du kan säga samma sak efteråt.


BTW, INGEN MER UPDATE INNAN SÖNDAG

Nog ett av mina favoritupträdanden med Miley. Spola fram till 1.25 och vänta.



Så söt.


Om hennes 11 åriga vän som dog av cancer. Det är pga henne Miley skaffade 'Just Breathe'-tatueringen.




Låt oss lätta upp stämningen. Nu visar vi några roliga videor istället.

 
CRAAAZY!


Älskar 00.56, 01.27, 02.10, 03.30 och 03.55


De måste ha jobbat hårt. Kolla:

FINN FEM FEL

Den övre bilden är den bilden med felet. SVAR PUBLICERAS OM ETT PAR DAGAR

LÄTT:



SVÅR:

GAMal PERSONLIG BILD UTE NUUUU

SÖÖÖÖT


SERIER

HAHA SÅ SÖT:


BORING:


ÄRLIGT TALAT; KOLLA NOOGA! Minen är exakt likadan XD


VAD SÖT HON ÄR PÅ FÖRSTA BILDEN!!!


GANSKA DÅLIG MEN SANN *NOOOT*

KÄRA FANTASTISKA LÄSARE!!

Ni betyder allt! Men jag ska åka iväg till sälen och åka skidor= ingen internet= dator onödig. Jag kommer vara borta i 5 dagar men lovar att bloggen inte ska stå tom! Jag har förberett ett par inlägg åt er som kommer publiceras då och då.

Här är smakprov om vad inlägget imorgon kommer handla om: En ny tatuering...
Nästa dagar: Små roliga 'finn fem fel' och roliga bilder... Ni vet, sådant strunt.

MILEYS FAVORITVIDEOR

De här lade Miley till som favoritvideor på sin youtube 3 Januari. Jättesööta videor! Speciellt första. I andra videon är Billy Ray med. Den är bara för rolig! 


NY TATUERING!!!

Miley har tatuerat ett litet kors på handen :) Är nog tatueringen jag gillar minst av alla. N u har hon 4 tatueringar. Just breathe, Hjärtat på lillfingret, 'Love' i örat och korset.



Radio disney

Radio disney's top 50 låtar under 2010. Coolt.

1. Justin Bieber – Baby
2. Selena Gomez – Naturally
3. Taio Cruz – Dynamite
4. Justin Bieber – Somebody To Love
5. Selena Gomez – Round & Round
6. Miley Cyrus como Hannah Montana – Ordinary Girl
7. Selena Gomez -A Year Without Rain
8. Justin Bieber – U Smile
9. Allstar Weekend – Dance Forever
10. Jonas Brothers – L.A Baby
11. Taylor Swift – Today Was A Fairytale
12. Taio Cruz – Break Your Heart
13. Carrie Underwood – Undo It
14. Demi Lovato – Me Myself & Time
15. Taylor Swift – Mine
16. Camp Rock 2 – It’s On
17. B.o.B – Magic
18. Allstar Weekend – Come Down With Love
19. Miley Cyrus & IYAZ – Gonna Get This
20. Mdot – Fire
21. Allstar Weekend – A Differente Side Of Me
22. Demi Lovato – Can’t Back Down
23. 3OH!3 – Follow Me Down
24. Willow Smith – Whip My Hair <-- Grattis!
25. Nick Jonas – Introducing Me
26. Iyaz – Solo
27. Owl City – Fireflies
28. Miley Cyrus como Hannah Montana – Are You Ready
29. Cody Simpson – iYiYi
30. The Black Eyed Peas – I Gotta Feelin’
31. Jonas Brothers – Hey You
32. Charice ft. Iyaz – Pyramid
33. Jonas Brothers – Your Biggest Fan
34. Sterling Knight – Starstruck
35. Anna Margaret – Something About The Sunshine
36. The Ready Set – Love Like Woe
37. Sean Kingston – Dumb Love
38. Joe Jonas & Demi Lovato – Wouldn’t Change A Thing
39. Mitchel Musso – Top Of The World
40. Bridgit Mendler – Hang In There, Baby
41. Burnham – Catch Me if You Can
42. Justin Bieber – Never Say Never
43. Jonas Brothers – Feelin’ Alive
44. Miley Cyrus – The Time Of Our Lives
45. Savannah Outen – Be Original
46. Demi Lovato – Work Of Art
47. Avril Lavigne – Alice
48. Jasmine Sagginario – Boy Crazy
49. Mdot & Megan Martin – Tear It Down
50. One Republic – All The Right Moves



Källa: mileyraycyrus.webblogg.se

Bong använd av Miley

Vill du köpa Mileys bong som hon använde på en fest en gång? För nu är den till salu. Killen som äger den vill nu tjäna bra med pengar. Skriv tilll:  [email protected] om du vill ha den. Weird är allt jag har att säga.


Är jag den enda som ser det?

Den här håll-för-munnen-bilden har läckt ut över hela nätet och alla säger att det är en ny personlig Miley-bild. Jag såg direkt att den var fake och jag är förvånad över att vissa andra Mileybloggar inte ser det. Det är hur tydligt som helst att någon har klippt in hennes huvud från en bild från EMA's galan.   Förlåt men det är hur tydligt som helst tycker jag. Jag tog bort munnen från orginalbilden och redigerade den lite för att försäkra mig om att det var rätt bild och nu är jag 100 på det. Jämför de här två bilderna. Så... That's it! 


ON SET OF SO UNDERCOVER 3 DEC

Miley vid inspelningen av So Undercover. Bilderna är tagna 3 dec



Synd gumman...

FRÅGA FRÅN ANONYM: Asså varför fejkar du att vara Rebecka? DU har ett eget liv varför bara inte leva det ist?

Svar: Hej sötnos! Du måste ha blandat ihop mig med någon annan Miley-bloggare. Jag har aldrig påstått vara Rebecka. Mileycutenoah har däremot fått frågor om hon är rebecka. Jag heter Zoey och bor i Stockholm, jag vet mycket väl att jag inte är Rebecka. För er läsare som undrar vem denna 'Rebecka' är så är det hon som deltog i Melodifestivalen och har bloggen: http://beccajansson.blogg.se/

Ja det var allt för mig. Jag skulle upskatta att anonyma som frågar saker mailade dem! Jag vill inte lägga upp massa onödiga privatlivs-inlägg på min blogg, tack, speciellt inte om det inte har med Miley att göra. Snälla lyssna


Miley postade ett nytt Mi-blog inlägg

Hello! Miley skrev nyss ett nytt Mi-blog inlägg på sin hemsida MileyWorld. Så här skrev hon:

Hey guys! Make sure to check out my new remix.

Posted on Jan 03, 2011

Hey guys! Make sure you check out my new who owns my heart remix! I have it on mileyworld and also my YouTube account mcforrealzzz I love y'all! Xo happy NY Sent from my iPhone

Jag har redan lagt upp remixen på bloggen, och måste säga att den är väldigt bra, men om du ej har sett den, gå då in här:http://www.youtube.com/mcforrealzzz <--- Det är hennes youtube account. Välj den första videon av de uppladde videorna för att se den.

MILEYS NAMN- DET MEST SÖKTA

Miley är med på mest sökta listan hos seventeen magazine.


MILEY AND MAX COLLECTION

ME GUSTA!


COVERS

Under åren har många personer gjort cover på Mileys låtar liksom hon har gjort cover på deras. Bra och dåliga. Här är klippp på covers.

KLIPP 1: Ashlee Simpsons sjunger Kicking and screaming. Det låter förfärligt. Konstigt nog är det egentligen hennes låt
KLIPP 2: En okänd country sångare sjunger two more lonley people´. Det bli en diss det också.
KLIPP 3: Samantha Moore sjunger east Notherumberland High. Låter helt ok.
KLIPP 4: Sjunger Katy Perry The Driveway. Den låter Jättebra! Den var egentligen skriven för henne


Majli Rej Sajrus var namnet! *NOT*

Om mig:

Jag...

... Var ett gigantiskt Sagan om ringen fan när jag var runt 5-6 år. Jag var typ Frodo-wannabe.

...  Sminkar mig aaaldrig!

... Ni har haft en bad hair day någon gång eller hur? Jag har det varje dag. Mitt hår ser ut som Hermiones i första Harry Potter filmen. No joke. Ok, pyttelite överdrivet, men väldigt nära.

... Tycker utseende mässigt inte Miley är den vackraste kändisen men hennes personlighet är det vilket gör henne sötast.

... Varje gång någon frågar om jag gillar Hannah Montana så svarar jag samma sak. Tänk på något väldigt betydelsefullt när du var barn. Kanske dina barbie-dockor eller din transformer. Jag tar mina gosedjur som exempel. Jag kan inte slänga vissa av mina gosedjur även om jag inte leker med dem. De betyder mkt för mig även om jag inte har rört dem på flera år. Liksom mina gosedjur kommer Hannah Montana alltid vara en stor det av mig. Det var då jag först fick kontakt med Miley! Utan Hannah skulle jag inte den här bloggen funnits... 
Love you Bobo elefant och (kommentera inte namnet nu ok) Tigeritiger.

... Är ett stort Twiligt, Harry Potter och The last song fan. (Böckerna)  

... Känner mig ensam om att gilla Miley i vardagliga livet. Men det finns ju såklart vissa som tycker om en låt eller två av henne

...Tycker Ysabel är den coolaste och roligaste bästa vännen man kan ha. Hon var bara 8 år när hon var på sin första Kiss-konsert

... Tycker att Felix är den mest pålitliga vännen man kan ha. En riktig rocker som inte bryr sig om vad andra tycker om honom

... Är besatt av P!NKs album 'I'm not dead'. U+urhand är en av de bästa låtarna.

... Är besviken över att INGEN i min skola vet vilka Nirvana är... Snälla nån!

... ´Tycker så här: Svenska Miley Ray Cyrus fans utalar oftast hennes namn så här: Majli Rej Sajrus. PEOPLE PLEASE! Bara för att du heter... Greta (Tog ett väldigt svenskt namn) och åker till USA så skulle inte du uttala det helt annorlunda. SÅ försök en gång med mig nu, säg det mjukt: Miley Ray Cyrus. Svårare än så är det inte! Bara Miley Ray Cyrus.

... Har trååååkigt nu....

Comming up! A new episode

Nästa Hannah avsnitt ;) Lite reklam


Tack!

För allt. Mina läsare är vad som håller bloggen vid liv, utan er skulle cyrusmiley finnas. Tack tack! Tack för 'fin design' kommentarerna men jag gillar INTE den här bruna och kommer snart ändra, så fort som möjligt men vi kanske får leva med den ett par dagar. Jag hoppas alla har haft en bra jul och ett bra år... Ja, jag hade inte så mycket mer att säga förutom att... Vissa av er kanske kommer se mig på TV den 3 januari, men på vilken kanal och vilken tid säger jag inte! Haha... Evil me.

Hehe, stackars Demi, men de här serierna är ganska roliga, iaf första:






SÄMSTA HUMORN EVER:

Skrivbordsbakgrund. (*Wallpaper*)

Hej Hej! Jag gjorde en skrivbordsbakgrund som ni kan få ladda ner. Tyvärr är den bara anpassad efter datorer med måttet 1366 x 768 (storleken på min dator hos pappa). Klicka här för att se den i full storlek och spara den först då!!!! Det är större än den jag har laddat upp och i bättre kvalité. 


Miley 31 dec

Här är nya bilder på Miley i Los Angeles 31 december. Hon ser fantastisk ut när hon står där och gör peace-tecknet. Väldigt söt! Miley ser på något sett mycket yngre ut på bilderna.  I looove it!



MILEYWORLD

Miley updaterade Mi blog idag ganska ofta. Hon skrev ett nytt inlägg och gjorde en ny video!

Mileys senaste Mi blog inlägg:
GreyAnt Sunglasses
Posted on Jan 01, 2011

458 hey guys! go check out greyant.com! This line is my newest fashion obsession! I spotted Beyonce in GreyAnt sunglasses and I had to have a pair! Denika (my make up artist) is bffs with the designer Nat and she introduced us and I instantly fell in LOVE with her and the collection! Hope to rock it on stage someday =] 2011 is gonna be an amazing year for Grey Ant I can feel it. She deserves it too! She works so hard and creates the most beautiful pieces! xx




Videon. Miley, jag har hållt fast vid dig sedan början! :::

Miley låtar

Hej jag har gjort ett test där jag undersökte vilken Miley låt som var mest populär. Efter att 100 personer hade röstat såg resultatet ut så här:

0%   Full circle!   (inga röster)
2%   Start all over!   (2 röster)
4%   These four walls!   (4 röster)
5%   7-things!   (5 röster)
6%   Liberty walk!   (6 röster)
12%   Can't be tamed!   (12 röster)
12%   Party in the USA!   (12 röster)
18%   Who owns my heart!   (18 röster)
20%   The climb!   (20 röster)
21%   When I look at you!   (21 röster


GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år! Här är bilder från 1 januari. Miley är tillsammans med sin vän Denika (make up stylist) ute i Toloca lake.



RSS 2.0