adele pratar om Miley


Miley och Liam med ett fan 28 nov


bilder från NOH8 photoshooten


Video från Mileys 19års fest

"I thought salvia was your problem Miley" -Kelly Osbourne


msn skriver om Miley


Miley kommer joina NOH8 kampanjen

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=noh8&rlz=1I7ADFA_sv&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1680&bih=878&sei=LkjSTpqwKoyaOr2pmI4P

Det är en tystnadsprotest- googla på det och läs på wikipedia eller deras officiella hemsida http://www.noh8campaign.com/. Bilden nedan är dock photoshoppad, den officiella bilden är med Kim Kardashian.Cyrus power

Miley har sammarbetat tillsammans med sin bror Trace i ett välgörenhetsprojekt. Den 19-åriga stjärnan designade en helt unik tröja åt Traces klädmärke "Southern made, hollywood paid". Det föreställer en drömfångare och hennes signatur kommer finnas på den. Vad säger ni? Skulle ni någonsin sätta på en en tröja med Mileys autograf på?


nya bilder

Wooow, hela familjen samlad på Thanksgiving. Denna bild twittrade Tish nyligenBild på Miley (duhh :) som bär kläder från Trace märkes "southern made, hollywood paid".


Mileys 19års fest
video från när Miley firade sin födelsedag 22 nov

Miley skrev på twitter: "Can’t thank @MissKellyO for the best partyyyy ever! =]]]] i loveeeee you! Let’s just say there was a unicorn in the lobby!” Vilket förklarar hästen som är med i videon :)


miley twittrade denna video

Nu är "Liberty walk" trending topics på Twitter :)


Miley Miley Miley....

Hon var/är min förebild. Hon har inspirerat mig, hon har fått mig att växa som person. Hon är väldigt mogen. De senaste två åren har Miley förändrats enormt mycket. Det är ingen liten tonåring som sitter och fnittrar på "The Ellen Show" längre ^^
Hon är vuxen nu. Det var lite synd ibörjan. Jag saknade de barnsliga larviga videorna och hysterin. Men hon är så inspirerande och hon finns där för en när ingen annan gör det. Det låter konstigt, men de senaste sex åren så har mitt liv cirkulerat så mycket kring henne så det känns som om hon är min vän. Nej, jag är inte creepy, när man tänker på det så är det inte så underligt. Jag lärde känna henne som person, för att varje dag fick jag lära mig mer om henne och det har varit så intressant. Jag kommer ihåg att jag reste ganska mycket i sommras och jag saknade Miley lite faktiskt. Jag kan inte beskriva hur mycket hon betyder. Nu har jag växt ifrån Miley lite men hon kommer alltid ha all min respekt och jag kommer alltid försvara henne. Det är det att nu befinner vi oss i helt olika stadier av våra liv. Hon har vuxit upp, hon har lärt känna sig själv och hon vet vart hon står. Jag söker fortfarande och har inte kommit lika långt som henne så varje gång jag ser en ny video, tweet eller whatever av henne så påmmins jag om hon inte är som mig längre. En sak som dock alltid har varit lika med Miley är när hon passerar ett stadium i sitt liv när jag gör det. Vi förändras i samma takt så därför vet jag alltid vart jag har henne och kan relatera till henne. Hon visar verkligen att man inte ska ge upp och för mig symboliserar hon styrka och mod. Hon har varit en riktigt bra förebild och folk har varit så hårda mot henne hela livet men tyck inte synd om henne. Det finns inte någon som har fått allt serverat och de flesta får jobba mycket hårdare. Men hon låter sig inte tryckas ner av andra. Hon har verkligen kept her head held high så länge. Och till alla dem som tycker att det är synd att "Smiley-Miley" inte smilar lika mycket som förut och klagar på att hon inte är lika rolig, F*CK OFF! Det är ni som trycker ner henne. Varje kommentar svider, trots att hon kanske säger att hon inte bryr sig. Det är inte lätt att le när man inte har något att le för. Många av er har jag märkt att ni tycker att jag inte verkar som ett så stort Miley-fan. Det är bla för ibland kan jag erkänna att hon inte såg så fin ut på en bild eller kanske inte var en klänning bäst. Jag behandlar henne som alla andra, inte som en gud. Jag brukade avguda henne men det är bara sick. Liksom om min vän gick runt med ett bananskal på huvudet skulle jag inte bara "Ohh så snyggt bara för att du har ¨på dig det!". Jag måste få tycka som jag vill utan att försöka kyssa Mileys ass hela tiden.
Hur som helst, vet inte varför jag skriver detta, men det jag ville säga var, Jag älskar Miley och önskar henne ett stoooort grattis på 19års dagen.

 


Dave days önskar Miley grattis på födelsedagen <3

Naww, HAHA :)
Lite news:
Bob Dylan låten som Miley ska göra en cover på heter "You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go".


Miley tar bort en tatuering

Dagen innan hennes födelsedag?


GRATTIS MILEYY!!!!!!

Nu är du 19 år! :)


Schhvar :)-Hmm.... Kanske Miley. Tycker mer om hennes val av smycken och sminkning i kombination med klänningen. Men på Nicole så sitter den bättre över brösten o rumpan ^^
¨
-Ingen aning. Hon har spelat in jättemycket musik det här året, hela första halvåret spenderade hon nästan varje dag i studion, men hon sa att hon bara skrev musik för nöjet av det. Så jag vet inte om hon kommer släppa något av det hon har spelat in eller inte.

Lyssna...

"Fråga": Asså jag fattar inte. det är väl klart det är riktig musik som är skriven av riktiga musiker. varför lägger du upp den helt plötsligt, har det något med Miley att göra eller ? älskar din blogg btw :)

Svar: Nej, det har inget med Miley att göra. Fick bara ett litet ryck och orkade inte med typ Kesha och sånna musiker (valde bara ngn, bli inte upprörda över mitt exempel). Så redigerade röster med låtar de inte ens har skrivit. Tro mig, det är sällan artisten som sjunger låten har skrivit den jämfört med typ bara 10 år tillbaka. ´Det är sällan man verkligen hör personen som sjungers verkliga röst nu. Det är sällan det används riktiga instrument, bara dataeffekter.

PS. Tack så mkt


Vem bar den bäst?

Nyligen på GQs "Men of the year" awards bar Nicole Scherzinger bar exakt samma klänning som Miley gjorde på "The Last song" premiären. Gud vilket lång och dåligt skriven mening det blev ^^ 

Jag tycker både Nicole och Miles var superfina i det. Det är en edgy och tuff klänning, men vem bar den bäst? NICOLE:MILEY (hahahaaaa, så nice bild):


jättefin bild från jens bröllop


OMG, Kolla....

...Riktig musik med riktiga instrument som är skriven av riktiga musiker!


miley med på tyska pogrammet punkt 12

´Ni kanske kan gissa vad det handlar om? :)


miley och liam


En källa berättar om Miley, Liam och Zac efrons kväll tillsammans.

Igår var Miley, Liam och Zac Efron ute och festade tillsammans efter Google Music launch. En källa sa(någon som typ måste ha stalkat dem) sa:

“Miley, Liam and Zac Efron snuck in the back and she said Liam kidnapped her to go!” an eyewitness tells us. “She didn’t want to take any pics. She was dancing all night and really getting super sexy with Liam during ‘Moves Like Jagger.’ Afterwards, they all were planning to go to a private party Zac was hosting at the Roosevelt.”

Denna information berättades för Hollywoodlife.com.


Svar.Svar: Ca 165 cm.

*********************************************

TILL ALLA LÄSARE & DE SOM HAR BESTÄLLT DESIGN: Om ni tycker jag har varit dålig på att blogga/ seg på designerna så är det för att jag är jätteupptagen. Jag har 5 aktiviteter i veckan, SKITmkt i skolan och är typ hur stressad som helst och eftersom jag satsar på världigt höga betyg så krävs det att jag jobbar ganska mycket. Till er som har beställt design, jag vet inte hur lång tid det kommer ta. Jag hinner verkligen inte jobba med designerna nu, jag mår bara dåligt av det.

weheartit.com


Miam på Google Music Launch [16th November]


Behind the scenes bbfbc


beauty book for brain cancer photoshoot!!!!

WoHOOOO!!!! Längtar tills hela kommer ut, fööör vacker.


Can't be tamed är med på dancing with the stars

Euuww... Hemskt. Vilken dålig version


Hey!...

Jag har fuckat upp igen, åh, jag har ingen kontroll.

Petter in my <3
Har typ blivit värsta Hiphoparen i smyg ^^ Noooo!! Rock är ju min grej. Haha, om ja sa de i skolan skulle folk ba O_o
Nemen älskar typ Eminem och Petter.

Lite random inlägg, men men ;) Duvet, ibland känner man bara för o skaffa en personlig blogg.Svar

är de hennes bröstvårta man ser på vänster bröst?

Svar: Jepp...

Bild från marron 5s halloween fest


Miley kommmer vara med i Guiness World records book

Miley kommer återigen vara med i Guiness world records. Hon kommer vara med som
-Tonårigen med mest låtar i U.S. charts.
- Den populäraste tonåringen på twitter
- Tonåringen som snabbast hamnar på #1 albums listan.
- Den högst betalade tonåringen idag

Detta är den femte gången Miley är med! Grattis :)


Här är en ny bild från Mileys halloweenfest. WTF gör hon? Typ sitter på någon :O


Hej hej!

Ysen här, Zoey bästis! Kände för att gästblogga här så nu göööör jag det! Orkar inte dra kvällens planer för det kan ni bara titta på min blogg för att se! Istället kan jag berätta om vad jag ska göra imorgon:

♥Gå till skolan

♥Gå på teater med Zoey

♥Fika med Zoey


Låter najs va?Bye bye//Ysen


video från 11 nov


Miley försvarar Demi

Nyligen skrev Miley ett meddelande till Demi Lovato, 19, på twitter. Demi har blivit kritiserad över sin vikt och blivit kallad fet. Så här skrev MC:

“@ddlovato AMEN! I will destroy any one that ever calls you the F word. You have the SEXIIIESTTTT curvyyyy body! I LOVE IT! #werkthosecurves.”

Senare svarade Demi med: “God I love you. SO DO YOU!!! And whoever called you that has it coming. Miss you more than ever


svarAnonym & Klara: Braison, Mileys lillebror :)
En liten anonymis: Cheyne Thomas (Utalas Shane, bara konstig stavning) är en av Mileys närmsta vänner.
Felicia: Har faktiskt inte orkat bry mig om att kolla på den. Typ hela min logg är full med "Why you should hate Rihanna" och tvärtom. Jag bryr mig inte om att kolla på dem.

miley ute med Denika och Vijat den 11 november

She looks gorg! De var ute och shoppade och åt lunch tillsammans.


bilder från starkey hearing galan som var i july ute nu


bloggar ikväll

Är hos en vän nu :) (sweetrain.blogg.se)

Miley ute och handlar med Cheyne Thomas 9 nov

 Bilderna är från; mileyonline.fr


Liam pratar om Miley

Liam: "There is this place in Nashville called Steak and Shake, which is pretty much the best food, ever. That is our secret, sexy place to go.
When I look over at her when she's biting into a steak sandwich and there is some steak sauce dripping down her chin, there is nothing sexier than that." LMFAO... Haha dör lite här, hjälp mig..
Liam sa även att han inte visste vad Miley tyckte var sexigt med honom. Så här svarade han;
"I'm still trying to figure it out. I'm kind of a goof," he said.

 NYA BILDER FRÅN NÄR MILEY VAR PÅ HAITI


Mer kategorier miley vann på J-14 awards


SvarSvar; Haha, ofta du inte vet det (Förlåt, jag vet att jag är lite elak nu)? Det är ju typ det mest kända Cyrus-syskonet :) Haha, men iaf, det är Mileys storebror Trace som är förlovad med Disney-stjärnan Brenda Song och har en egen klädlinje. Men det han är mest känd för är bandet Metro Station. Checka out dem, de har några nice låtar. Han har även dejtat Demi Lovato.


Miley 6 nov

Hela Cyrusfamiljen samlades den sjätte november för att fira Mileys mormors (Mammies) födelsedag. Så awesome familj. Gillar Braisons nya frisyr, mycket bättre än den förra!


Som ni märker...

... Har det varit brist på Miley news lately. Men snart händer det väl något i Mileys liv får vi hoppas ^ ^

Jag ska iaf säga vem som vann veckans blogg (har lottat fram, så bli nt ledsen)

Svaret på frågan om vem som var på bilden är... Alecia Moore! Aka P!NK, vilket det namn som de flesta vet om.
Haha, här är en bild från ibörjan av hennes karriär. Hon kan inte varit mer än 15-16 år. Ung rebell :)

Och vinnaren.... Det är......

 WILMA!!! Hon har en fotoblogg och det är ju alltid kul att läsa (fast jag är intresserad av foto)!
Ni kan klicka på bilden för att komma till bloggen.


Svar.-Haha, neee, verkligen inte!!!

-Hon har bara satt upp det :) Jättefint tycker jag :)


miley ute den 6 nov

 


Svar

Svar till Miley-quizen.

1: X
2: 2
3: X
4: 2
5: 2Svar på kommentarer:Svar:
- Vet inte :( Kanske, varje gång Miley gör ett nytt album har hon med tour-DVDs på sina "deluxe editions".
- Nej, hon tänkte på det när hon var yngre, men inte längre. Hon känner sig säkrare och hon vet mer vem hon är nu och känner inget behov av det längre :)


http://cyrusmiley.blogg.se/ommileyraycyrus/http://cyrusmiley.blogg.se/ommileyraycyrus/http://cyrusmiley.blogg.se/ommileyraycyrus/

Miley-quiz :)

Är lite uttråkad, så gjorde ett litet Miley-quiz ♥ Jag vill gärna ha feedback, t ex var det lätt eller svårt osv. Man vinner ingenting, detta är bara för att det är kul. PS. Snälla googla inte efter svaren, blir så J**** tråkigt då -.-

(1) Hur många syskon har Miley? Inklusive halvsyskon.
1. 3
X. 5
2. 4

(2) Vilken av de här sakerna kan Miley inte göra?
1. Vrida sin arm ett helt varv
X. Gå ner i split
2. Göra en volt (alltså rakt på stället. På platt mark)


(3) Vad tyckte de var felet på Mileys röst under Hannah Montana audition?
1. Hon sjöng för ljust
X. Hon sjöng för mörkt
2. Hennes röst var fortfarande för barn-aktig

(4) Om Miley kunde, vem i hela världen skulle hon helst velat uppträda med?
1. Kurt Cobain
X. Joan Jett
2. John Lennon

(5) Vilken av de här sakerna vill Mileys sextonåriga jag inte ändra på med sig själv? 
1. Hennes hår
X. Hennes skratt
2. Hennes längd.
Vinn en länkning :)

Hej! Den som kan svara på vem denna fantastiska kvinnan på bilden är vinner ett länkbyte! Hon är den artist jag älskar mest, hon är den jag (ok inte bokstavligen) skulle kunna döda för. Kan ni gissa vem det är?

Vill ni ha en ledtråd? Hennes namn börjar på A. Haha, nu blev det svårt ♥


Miley med cheyne thomas och två tjejer, nygammal bild


Schhvar :)

Tjoo bre, ska svara på lite frågor:


Svar:
-De är vänner fortfarande, men växte helt enkelt isär. Miley är lite... Djupare än Mandy. Mandy är som en vuxen som spelar tonåring (my opinion) och Miley är (enligt många som har jobbat med henne också, bl a Joan Jett och Demi Moore) väldigt vuxen inombords. De är fortfarande vänner men mer som fest-vänner. Miley har förändrats otroligt mycket de senaste tre åren :)

-FAIL!! Hur kan de skriva så???  Horrible... Hon är 18 och fyller 19 den 23 november. Du har inte glömt bort hennes födelsedag :)

Ps. Alla läsare som vill skicka ett "födelsedagsmeddelande" till Miley kan göra det HÄR. Det är Mileycyrus BZ som håller på med ett speciellt födelsedagsprojekt. Du kan göra en video, en teckning, dikt, brev osv till Miley. De kommer skicka materialet till Miley. Dock får inte videomeddelande vara över 10 meningar. Aja, ni kan läsa mer där.

UPDATE: Ooops, sorry! Deadline var igår :(

Classy Lady ute med vänner 4 nov

Miley var och shoppade på "Best buy" tillsammans med Cheyne Thomas och Vijat Mohindra.


Miley, liam, jen och en vän i nasville för några veckor sedan

Haha, "jen och en vän" rimmar.. Är trött just nu så har lite dålig humor... ;)


"Hotel transylvania"

Nu har det bekräftats att Miley ska göra rösten till en av karaktärerna i nästa "Sony Pictures animation" film. Hon ska spela dottern Mavis i filmen. Den handlar om den mest kända blodsugaren, Dracula (som spelas av Adam Sandler) och hans familj. Adam Sandler (Dracula) försöker hindra Miley (Mavis) från att ta sig ut till verkligheten. Läs mer HÄR


Ny bild från Halloween :)


Covers genom åren

Miley har genom åren gjort otroligt många covers på låtar. Den första låten hon gjorde en cover på var:

Girls Just Wanna Have Fun- Av Cyndi Lauper
Låten finns på hennes album "Breakout" som blev en bästsäljare. Det är den Miley-cover som blev mest "populär".


I love Rock N’ Roll- Joan Jett
Miley har upträtt med Jetts låt otroligt många gånger. Hon är ett stort fan av Joan och har alltid varit det. Första gången hon sjöng den var på sin Hannah Montana audition, men sedan har den varit med på både Wonder world tour och Gypsy heart tour.  


Smells Like Teen Spirit- Nirvana
Den här covern gjorde hon på sin turne "Gypsy heart tour" och har i stort sett bara fått dålig kritik. Nirvana fans is not something to mess with :) Det var väldigt vågat av Miley och covern var väl sådär. 


Melancholy hill- Gorillaz
Den här covern är så otroligt fin <3  Så mycket känsla, hon börjar t o m gråta under framträdandet. Denna sjöng hon också på Gypsy heart tour och det var som en hyllning till hennes två dansare som skulle gifta sig och det var deras sista uppträdande med Miley :) 


Landslide- Stieve Nicks
Den här covern är också väldigt fin. Mileys röst passar jättebra, hon har en country röst. Själv gillar jag den här mer än orginalet. Stieve Nicks som är ägaren av låten sa att hon tyckte Miley gjorde ett jättebra jobb och covern har fått mycket bra kritik.


Every Rose Has Its Thorn- Poison
Usch, hatar orginalet och Mileys cover är för mycket auto-tune, fel pitch och lite speedad. Hon borde låta lite mer naturlig. Fast hon gjorde bra jobb, men inte datorn. Den här låten finns på Mileys skiva "Can't be tamed" som bara totalt sålde lika mycket som "Breakout" gjorde på en vecka.

Nästa låt som Miley ska göra en cover på sägs vara en Bob Dylan låt. Jag skrev om det tidigare, så scrolla ner om du har missat det ;) Vilken cover tycker ni är bäst?Fler bilder från Mileys halloweenfest 19 okt

Billy Ray och Tish:Brandi och pojkvän:


Hon som är rödluvan är Jen:


Mandy Jiorux (Mileys ex-bästis. Hon í Miley and Mandy show):


Aly och ngn:


Mandy och en som jobbar för Rock Mafia, som Miley spenderar mycket tid med:


make 'em laugh

Här är en video med folks favorit 'kändisskratt'. Haha, Britney och Natalie Portman är mina favoriter och Miley ¨såklart :)


iconic couple

För andra året i rad har Miley och Liam vunnit J-14s teen icon awards. De förtjänar verkligen att vinna, de har ju varit ihop i över två år nu. Dock var det många fans som klagade och tyckte Jelena borde ha vunnit, men deras förhållande känns inte alls lika seriöst. Vad tycker ni, förtjänade Miam att vinna?


Kolla vad Tish twittrade


miley 1 okt
nygamla bilder ute nu

Från Jens (Mileys bakgrundsdansare och vän) bröllop


Från Gypsy heart tour:Med ett fan, tagen i juni/juli


Mer om halloween...

Mileys halloweenfest;Maroon 5s halloween fest, den 31 okt.


LÄÄÄNKBYTE

KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR


mileys halloween fest 19 okt

Kändisar som Aly & Aj, Zac Efron, Emma Roberts mm var där. Sorry, men WTF är Miley supposed to föreställa? :)
En panda?
 Hoppas ni gillar min svengelska <3


RSS 2.0