Nu drar jag till Falkenberg BIIIITCHES!

Usch, ignorera rubriken. Min alltför städade själ klarar inte av sådant språk. Anyways, kommer sakna bloggen MYCKET!!! Alldeles för mycket, inte ens jag anser att vår relation är hälsosam. Men kära läsare, frukta inte då bloggen kommer att hållas updaterad av UNDERBARA Moa. Hon har gästbloggat åt mig förut och jag minns att hon gjorde ett utmärkt jobb. Bättre än mig faktiskt, hennes eld brinner fortfarande då min bara består av ett par gnistor. Om ni förstår. Även om det låter som att bloggen ska läggas ner på sättet jag skriver så kommer det troligen inte hända än.

Alltså, alla okunniga, unga, dumma, fåfänga läsare som jag älskar så mycket, VI SES SNART! (Oh, btw ta inte illa upp, ni är alla säkert jättesmarta och hur dope ass shit som helst, jag driver bara lite. Eftersom att jag är trött. Och känner mig lite underlig.) XOXO// Zoey

RED CARPET

 Hör ni att Miley ropar "We will be!" precis innan Liam säger det

Mc 29 juni

 Efter pilates
 
 
 

Var jag svarar på kommentarer någonstans

Ok som många redan vet har blogg.se ändrats ganska mycket, så nu finns det en svara-knapp:
 
 
Om man trycker på den kommer mitt svar upp så här:
 
 
Vad betyder detta? Jo att ni som har frågat något måste kolla kommentarerna i inlägget ni har kommenterat för att se om ni har fått något svar. Förstår alla? Jag har lärt mig att man måste vara ganska övertydlig när man ska berätta något på bloggen så jag hoppas att alla förstod :)

28 jun 2012

MC och Jen påväg till studion.
Köper mat på In-n-out Burgers:
Tankar bilen:

Går till da studio:
 

Liam :)

 "...And uh, we read together and fell in love and now we are married! ...We're not married yet, but we will be!"

MC celebuzz intervju från 27 juni

 

Lika som bär :)

Bara jag som tycker att likheten mellan bröderna är slående? I mean, seriösly, kolla bara på dem.
 

Australians In Film Awards & Benefit Dinner 2012 27 juni


Här är bilder från onsdagen den 27 Juni när Liam och Miley är på "Australians In Film Awards" och "Benefit Dinner". Den 22-årige australienska skådespelaren vann ett award för kategorin "Australians in Film Breakthrough Award", vilket är samma som brodern Chris Hemsworth gjorde år 2008. “We are delighted to honor Liam Hemsworth with the 2012 Breakthrough Award. The string of his upcoming films demonstrates an undeniable star power. From The Expendables 2… andParanoia… to Arabian Nights… we believe this is only the beginning for [him],” sa Andrew Warne då han delade ut priset.

 Miley klev på röda mattan i en Zimmerman klänning. Jag är lite osäker på hålet under brösten dock, jag finner det inte vackert. I övrigt såg de båda lysande ut tillsammans. Btw, det kommer nog komma mer bilder senare på dagen, så jag kommer updatera detta inlägg. PS. Gud vad Liam liknar Chris på vissa bilder


 

Twitter tt


MC ikoner från Miley HQ.

     
          
 
Lite söta :)

Gästbloggare sökes :)

Hej jag skulle vilja ha en gästbloggare mellan 3-15 Juli. Jag ska b la åka till Falkenberg och sedan kommer jag vara väldigt upptagen. Dock åker jag till Falkenberg redan 1:a juli men jag har tidsinställda inlägg då :) IAF, hör av dig om du är intresserad genom att kommentera! Skriv din email :) Det finns inga speciella krav.

Min underbara syster fyller år idag!

Måste skryta lite om hennes underbarhet bara :) Stolt storasyster ^^

Miley festar i Hollywood

Medans fästmannen Liam Hemsworth är och filmar sin nya film "Empire State" i New Orelands festar Miley i Hollywood. 
I går anlände Miley till "Roosevelt Hotel" runt kl 22.45 tillsammans med alla sina vänner. En åskådare berättar att de "Spenderad största delen av natten till att dansa". Det var när Rihannas låt "We found love" började som Miley släppte loss och kastade upp händerna i luften. "Hon var väldigt pratsam och på bra humör. Runt kl 12.15 på dagen drog hon in sin vän i "Photoboothen" för att ta bilder.  
Det verkade som om hon hade en trevlig natt med sina vänner :)
 
PS. Här är bilder från 25 juni efter att MC och Jen har varit på en hårsalong
 
.
 

"Stalkerbild" på Jen och Miley

 
Någon tog den här bilden på M & N "när de inte visste om det". Men obviously så ser Miley personen

Miley och Jen 25 juni 2012

Miley ser så söt ut :)

Paparazzi video

"We got you Miley! Hehe" Creepy O_o
 
 

miley vid ett apotek 23 juni med Jen Novak


23 juni 2012


Haha, I relate ^^

 
MC twittrade detta för två minuter sedan. I relate. 

MC 22 juni 2012


Twitter bild på Vijat

"@Vijphoto @RealDenikaB reason número uno to not drink & drive."

Miley med fans 20 juni


mc 21 juni 2012


20 jun 2012

Igår spenderade Miley första halvan av dagen med Jen, Billy Ray och Tish men efter lunch gick de iväg på egen hand :) Gillar Mileys topp :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who owns my heart. nya behind the scenes bilder ute nu


Mc med fans


MC och Pharrell

Nice ^^

Twitter bilder

Bild 1:  got that vintage Chanel wasssss uppppp 
Bild 2: say hello to my little froggy friend :)  
Bild 3: I named him Toby....  🐸  
Bild 4: Hennes nya profilbild :)

twitter bild med Pharrell


Så fin <3

Länge sen, men ändå :) Hon har blivit så duktig och talet som Miley håller på slutet är väldigt bra :)
Lite random sådär :)

Söt :)

Var så god :) Haha :) Vad duktig eller hur?

mc twittrar en bild från studion med Pharrell


Mc och cheyne 15 juni


MC på balkongen i Miami

Anledningen till Mileys resa är för att hon jobbar på sin nya skiva. Längtar riktigt mycket på att få höra hur den låter, hon kommer ha ändrat sound ganska mycket säger de som hon har jobbat med. Hoppas det blir antingen lite mer rock eller little mer "coutry pop" som hennes cover på "You're gonna make me lonesome when you go". Hur vill ni att nästa album ska låta?

Här är bilder från 14 juni 2012, MC och Cheyne är på deras balkong i Miami.

MC och Cheyne i Miami 14 juni

Miley har blivit anklagad av många "gossip sites" att vara otrogen med sin vän. Jag skämtade om det förut och förstår inte hur folk helt seriöst kan tro att Miley har en affär. Seriöst... Hon och Tish har twittrat:

Nu får ni faktiskt läsa svaren!

Pallar inte när jag får samma frågor som jag redan har svarat på 100 gg. Läs svaren även ni som inte har frågat.


Julia: Det var förut. Jag gör inga designer nu


:o: Nej jag tror absolut inte att hon är otrogen, drev bara lite. Miley är "respektfullare" är så. De tillbringar mycket tid tillsammans eftersom de är väldigt bra vänner. Plus att det skulle bara var korkat, Liam är så mycket hetare.


FM: Skrev om LOL här: http://cyrusmiley.blogg.se/2012/june/everyone-calls-me-lol.html#comment


Anonym: Jag har vetat länge att hon röker så I'm kinda used to it, men såklart är det sorgligt. Haha, jag vet inte hur du ska få MC att sluta, du får starta en #StopSmokingMiley trend på twitter eller något :)

Matchande tatueringar?

Under Mileys semester i Miami tillsammans med sin vän Cheyne thomas har man upptäckt att de har "matchande tatueringar". För några månader sedan skaffade MC en tatuering med romerska siffror vid armvecket och under semester visade det sig att hennes vän Cheyne också har det. Det är dock inte samma siffror, men tror ni att de hör ihop på något sett? Kanske som "kompistatueringar" istället för halsband.

MC badar med Cheyne Thomas 13 juni 2012


MC och Cheyne i Miami 12 juni

Haha Liam nu badar de tsm också ^^ (läs http://cyrusmiley.blogg.se/2012/june/miley-dag-12-juni.html#comment)

svar :)

Svar till båda: Ja Miley röker. Men hon röker inte ofta, jag tror inte ens hon röker dagligen. Det beror vem hon umgås med ofta och ibland när hon är trött/festar. När hon är med andra som röker så gör hon oftast det också.
Jag orkar inte riktigt bry mig om hon röker eller inte längre. It's her life, men jag tycker att det är ett väldigt idiotiskt val. Jag stöttar inte röking alls och ser ingenting positivt i rökning och de är de med lågt självförtroende som börjar. De kanske ser tuffa ut på utsidan med de är ganska svaga på insidan. Miley t ex började röka när hennes pappa och hon bråkade, när hennes föräldrar höll på skiljas, när hon rökte bong och Can't be tamed kom ut. Det var en tuff tid för henne och hon orkade inte, men tycker det är extermt synd att hon började. Speciellt med tanke på vad hon skrev i "Miles to go":

Miley dag 12 juni

Först så  landade hon på Miamis flygplats med sin vän Cheyne och sedan åkte de vidare till deras hotell. Haha, bra att Liam litar så mycket på Miley att hon får dela hotellrum med en annan kille som hon umgås med typ varje dag och har rest på semester med ^^ #Just sayin'

svar på alla era kommentarer


Har varit för seg för att orka svara förut. Anyways:
1. Tack så mycket! Twitter: https://twitter.com/intent/user?screen_name=mileycyrus
Instagram: Vet inte, många skriver att hon bara heter MileyCyrus
2.Tack :) Vet inte om hon kommer byta namn, jag tror inte hon har bestämt sig. Men de flesta kändisarna gör inte det.
3.Nej tyvärr, jag gör knappt headers till mina bästa vänner längre
4. Hon skaffade det nyligen + läs första svaret på kommmentarerna.
5. Nej hon skär sig inte. Miley själv har nekat rykterna och det är väldigt osannolikt eftersom hon befinner sig på¨en väldigt lycklig punkt i sitt liv nu.
6. Nr 4.
7.Kanske ;)
8. Ja LOL kommer ut idag för allmänheten.
9.Tack så väldigt mycket ^^
10. nr 6.
11. Ingen aning, kolla Sfs hemsida sf.se
12. Nej igen, sorry :/
13. Allt möjligt, mycket rock och country men även Lady Gaga.
14. Yesss, familjeproblemen löste sig och allt är bra :)
15. MC ofcourse ^^

Falska rykten

Folk har talat om det här lilla sångklippet och trott att det var Mileys nya låt. Visst kan vissa toner påminna om Mileys röst och jag förstår förrvirrelsen men i det stora hela är inte låten "Miley". Blivande mrs. Hemsworth var dock snabb att skriva "This is most definitley not me or my new style of music". Jag tror hennes nya musik kommer vara mindre auto tune och mer country. Efter de uppmuntrande kommentarerna på covern av Bob Dylans "You're gonna make me lonesome when you go" gick Miley tillbaka lite till sin country sida. Hur tror ni MCs framtida musik kommer låta?

twitter bilder


ö.kjui vfc k.c cf

Miley i New Orelands 8 juni. Hälsar på sin fästman Liam

twitter+instagram bild


mc i new orelands

Just nu är Miley i New Orelands. Bilderna är från igår (8 juni) då hon är och besöker Liam under inspelningen av hans uppkommande film "Empire State".

Vijat Mohindras förlovninsphotoshoot med MC och Liam

Vijat är en av MCs närmaste vänner.

Designer designar Mileys bröllopsklänning.

Här är exempel på hur Mileys bröllopsklänning kan se ut. Själv tycket jag den sista känns mest som Miley men jag tror att hon kommer ha något mer klassiskt. Vilken av dessa klänningar skulle ni vilka se MC i?


Kändisar pratar om Miams förlovning


mc 7 juni på new orelands flygplats


På LAX flygplats


"EVERYONE CALLS ME LOL"

Jag såg "LOL" nyss. Månader har jag väntat på något som varar lite mer än en timme? Var det värt det? HELL YEAH! Jag var på förhandsvisningen på "Park" vid Stureplan. Filmen levde absolut upp till mina förväntningar och mycket mer. Detta var inte "another teen movie" som "Mean Girls" eller resten av Lohan filmerna. Det var inte en "bli ihop-gör slut-bli ihop" film heller. Filmen hade en bra balans. Det känns konstigt och smörigt att säga detta men, jag lärde mig så mycket och den hjälpte mig. Jag kan absolut relatera till Lola och hennes mammas relation. Filmen lärde mig att våga acceptera sina misstag, liksom andras samt förlåta. Att se någon som var i en sådan liknande situation var verkligen underbart. Filmen var äkta, relationerna och deras sätt att agera- Inget var tillgjort. Filmen är absolut sevärd. Man måste inte älska Miley Cyrus eller tonårsfilmer för att gilla denna film. Dock säger jag så här, lite smått stereotypiskt, att den passar kvinnor bättre. Det är eftersom man kan relatera så mycket till de tre generationera som finns i filmen; Mormor, mamma och dotter. Killar har inte samma relation till pappa och farfar.

Lola är så lik sin mamma och hon kan inte se det och Lolas mamma är så lik Lola och hon kan inte se det. Folk är så mycket smartare än vad man tror, de förstår mer än vad man själv gör ibland.
Filmen allt som allt? Den var gullig, asrolig på vissa ställen, enkel och fantastisk :) Det som jag gillar med filmen är att den får dig att tänka. Höll på att börja gråta på ett ställe, fattar inte varför :)


Hur var Mileys skådespelar-insats? Bra. Hon har lärt sig sedan "The Last song" och det kändes som att hon var mer lik sin karaktär i den här filmen. Hon var väldigt bra. Jag var inte lik hennes karaktär på utsidan men på insidan var vi lika. Jag är så lycklig just nu ^^


Längtar tills alla läsare får se filmen och höra era åsikter om den! Ni MÅSTE kommentera och berätta vad ni tyckte! Som ni ser avslöjade jag inget av handlingen, men ni får se själva vad som händer.

MC anländer till LAX flygplats 7 juni


Folk pratar om Miley och Liams förlovning


Instagram foto


Tack

Nämen oj vad glad jag blev :) Tack till alla ni som läser, ni är så otroligt söta :) PS. Speciellt tack till Felicia för den söta kommentaren ^^
PS. Vilka ska på LOL idag???

Miley 6 juni

Igår hade Miley en photoshoot för Marie Claire. Photoshooten var någonstans i Malibu, väldigt vackert ställe tycket jag :) Hon var där med sin mamma Tish och vän samt ex-bakgrundsdansare Jen.
UNDER PHOTOSHOOTEN:
Påväg hem:

MIAM THROUGH THE YEARS

Eftersom de ska förlova sig <3 LÄS INLÄGGET UNDER PEOPLE :)
Har alltid varit SÄKER på att de skulle hålla för alltid :) Så fort de träffades förändrades Miley otroligt mycket och hon har mognat så mycket sedan dess. Liam gör henne lycklig. Och hon gör honom lycklig också. De har varit ihop i tre år nu.
XOXO// Zoey

PS. Så här ser förlovningsringen ut :)

MILEY OCH LIAM ÄR OFFICIELLT FÖRLOVADE!

No kidding! Miley berättade för "People magazine": "I'm so happy to be engaged and look forward to a life of happiness with Liam". OMG!!! Miley Hemsworth är "trending world wide" på twitter. Liam sägs ha friat på slutet av Maj med en 3.5 karats diamant ring :)
GRATTIS MILEY OCH LIAM!

NY BILD


So undercover bild


Vad jag vann

Kolla in http://celinejaarnek.se/ :)
Jag sensurerade bilderna lite så att ni inte kan stalka mig och döda mig :) Nejmen, seriöst, man vet aldrig vem som läser :O

Tycker halsbanden var söta ^^ Blev väldigt lättad när det inte var en bild på Miley på dem.


Ps. Gröna uggle-saken är min dagbok, ingenting som jag vann. Skriver någon av mina läsare dagbok? Jag rekommenderar det starkt. Man lär känna sig själv så mycket mer och det blir lättare att reflektera över vem man är/har varit och kan då se vad/vem man vill bli. Tänk alltid så här (tror Miley sa det också i ngn intervju):
Vill du vara vän med dig själv? Anyways, nu ska vi inte bli djupa, detta är trots allt en kändisblogg.

Miley 4 juni- så söt :)

Hej! Har varit ute i ÖSREGNET i Slusses och hämtat upp två biobiljetter till förhandsvisningen av LOL. Dessa biljetter vann jag på http://celinejaarnek.se/, TACK SÅ MYCKET ♥ Jag kommer recensera filmen efteråt. Någon mer som ska gå?
Bilder på Miley och Tish som shoppar i West Hollywood... Eller nej, bilder på Miley, men Tish vad också med.

Svar

Jag vet -.- Men det knappen säger är att homofobi är som en sjukdom samhället har. Det är inte bokstavligt talat en sjukdom obvs. 

MC med fans


twitter bilder :)

Någon frågade vad "Homophobia is a social disease" betyder "Homofobi är en social ( kan också mena samhällssjukdom) sjukdom". Om du inte vet vad homofobi är föreslår jag att du söker upp det.

so undercover stills :)


clever tv- miley spelar in nytt album


MC 2 juni med Mary Jane

Hennes knapp på tröjan säger "Homophobia is a social disease" :) Gotta love this chick ^^ Så sant, så sant.
PRIDE!

Bravo intervju :)

BRAVO: Miley, a lot of people are worried about you because you lost a lot of weight recently…
Miley: I love that my fans think about me. But I’m healthier than ever! I’m neither anorexic nor do I have psychological problems or cut myself. Really, I’m as fit as a fiddle and in a great mood!
BRAVO: Do these rumors bother you?
Miley: No. I learned that it is irrelevant what I do – somebody will take offense anyway. If I loose a few pounds because I changed my diet, I’m anorexic. When I used to have a few pounds more, I was called fat. If I have sex, I’m a slut. If I don’t have sex, I’m a loser. What’s up with that? Therefore I live my life how I want – and I am happy with it. If this bother somebody he has to cope with that himself.
BRAVO: Still you sound a bit upset…
Miley: No, I am really not. I learned a lot about that from my boyfriend Liam. He is really calm – he doesn’t get upset easily. I admire that and try to live according to that.
BRAVO: So what does Liam say about your new body?
Miley: Liam is happy because I feel better now than before. He supported me to change my diet. My doctor diagnosed that I have a Gluten intolerance. It is a protein that some people can’t digest.
BRAVO: So what’s on your diet now?
Miley: Primarily fish, chicken, salad and fruits – and some red meat from time to time. But not fried, only cooked or grilled. And I don’t eat white bread, only gluten-free wholewheat bread.
BRAVO: There’s not only trouble in real life, though. In your new movie “LOL” you play the 16 year old Lola, who has a lot of problems herself.
Miley: Yes! Lola is a typical teenager. I think a lot of girls can identify with her. And the boys who will see the movie can learn a lot from her about girls (laughs).
BRAVO: Lola has her first sex in the movie and is afraid to talk about it with her mother. Did you tell your mother everything you did with your friend in the bedroom?
Miley: I probably told my mom more than what she wanted to know (laughs). I’m really lucky, me and my mother, we were always close. I never had to keep secrets from her.
BRAVO: Your mother is also the producer of the movie and your boss. Does this work on set?
Miley: Sometimes it’s a pain (laughs). I can’t stand when she tells me: ‘Do the scene again like this and this.’ Then I tell her: ‘Mom, you’re not an actor, leave it to me and the director.’ But it’s ok that she is there on set – we trust each other hundred percent. That is a nice feeling, because trust is really important in our business – and not something that can be taken for granted.

personal twitter pics

Miley och hennes vänner spelar musik hemma på någons gård. Hon skrev
"Such a glorious day making sweet tunes. couldnt think of people id rather share this beautiful sunset with."

Random bild på henne och Billy Ray:

Marilyn Monroe

Idag fyller en mycket ikonisk kvinna år, någon som är beundrad av  bland annat mig. Grattis Marilyn Monroe! Hon har varit en stor inspiration för många. Hon var fantastisk på många sätt och en underbar skådespelerska som hade karisma. XOXO// Zoey

June 1, 1926 – August 5, 1962


Intervju


RSS 2.0