så sant, så sant

bildkälla: http://peacemiley.blogg.se/. Håller med så mycket. Miley är "äcklig" och Selena är "sexig".

Selena är säkert en jättetrevlig tjej med en fantastisk personlighet, men hon kan inte sjunga. Hennes röst suger, det är bara autotune + hon skriver inte ens sina egna låtar, det är det värsta. Selena var en sockersöt populär tjej som fick en roll i Disney och blev känd. Hon har ingen riktig historia som andra artister. Även Demi Lovato är   mer unik än henne. Miley har iallafall en personlig personlighet om ni fattar vad jag menar.

Kolla: 06.22-09.43, haha hennes Tennesee dialekt är så stark här :)Liam Payne: Miley eller Selena?

Liam Payne från bandet One direction fick frågan på twitter: Miley eller Selena?
Så här svarade Liam: 

@Real_Liam_Payne: @hudatardd miley xxx


video från sydamerika ute nu


twitter

- bild 01: "All LOVE is equal."
- bild 02: "@erin_lucas Luckiest Auntie in the world :) don't count on me coming out of this trailer anytime soon."
- bild 03: "@BraisonWukong love ya "Jimmy""


dolly parton för en cover på "best of both worlds" :)


ny bild från starkey hearing gala


miley i michigan 28 juli med Liam


Svar.

Caroline om svar till MILEY4EVER:

 
kommentar 1
-Då tycker jag la med att jag med att jag ska få säga min åsikt. Och jag tycker mycket av hon sa va bullshit! Selena kanske inte sjunger så jävla bra som miley. Men vi kan inte heller säga att hon suger! För hon kan ju sjunga. Mycket bättre än dom flesta.

Jag kan hålla med om att hon inte sjöng så bra innan, men hon har faktiskt förbättras. Och som tjejen säger "nobodys perfect" vem fan har sakt att selena är!? så jävla patetisk bara för att hon är ett miley fan. Jag älskar miley! det har inget med det att göra, Bara att jag hatar folk som skyller på folk som inte har gjort något ont? Nä nu menar jag inte riktigt hatar men jobbigt folk. Och jag tror absolut inte selena är ute efter uppmärksamhet eller att bli mer känd för att gå och bli ihop med några kända killar. Iså fal..varför skulle ine hon kunna vara ihop med dom utan att bli anklagad för det? Om hon nu är ute efter uppmärksamhet vem bryr sig!? hennes liv.

skriver som ni..oj vad långt det blev. haha, Vill bara säga att jag älskar din blogg. Men hatar att ni börjar "klaga" på någon annan kändis bara för att ni gillar Miley som till exempel. Kram

Kommertar 2:
Jävla fjant som inte vågar att vissa mitt meddelnade.
Hon får fan säga vad hon vill bara för det handlar om miley men bara för att jag säger något om miley så kan du inte vissa det?
Så jävla patetisk


********************************************************************************************


Svar: Ta det lugnt tjejen! Jag hade inte orkat läsa din kommentar för att den var så lång och jag accepterar inte kommentarer innan jag läst dem. Det hade inte ens gått en dag, du måste lugna ner dig! Tålamod...Du trodde säkert inte jag skulle publicera någon av dina kommentarer och nu så visar jag båda offentligt på bloggen, där du säger att jag är patetisk. Tänk dig för innan du skriver något. Om du hade haft en blogg hade jag svarat på den.

PS. Jag hade inte ens märkt din första kommentar innan jag såg din andra. Först trodde jag att det första kommentaren var den från MILEY4EVER.uppdatering. Kommentar 3:
Hej igen.
Jag ber om ursäkt för den andra kommentaren, men jag trodde alvarligt inte att du skulle vissa den för att jag var emot henne lite. Och att jag bev lite irriterad.
Men i den första kommentaren står jag fast vid.


nya bilder

Ny bild på Lyla:

Ny bild på Floyd och hans tvilling Willow. Miley postade den på sin twitter tidigare idag:


Från Billy Rays twitter. Det är Braison och Miley som små :)


svar till MILEY4EVER

Fråga... Eller kommentar;

Alltså är riktigt trött på Selena för hon kan verkligen inte sjunga live, hon gör det bara för att bli mer känd!! Sen är hon med den där Bieber bara för att han är känd så var det ju med Taylor, Nick !!

Sen nu så försöker hon vara (sexig) som Miley, men skilnaden är att Miley är det, hon
(Miley alltså) är inte en slampa, hon har en underbar kropp fina kurvor, inte Selena. Hon (Selena) är en pinne , men det när hon visar hud är det med massa glitter och rosa och silver alltså hon får hitta en egen bra stil för henne.

Och det finns ingen nya och gamla Miley, Miley är Miley och kommer alltid vara Miley! So what hon har nya låtar och scenkläder , jag skulle själv göra det hon är ju 18 /19. Så låt henne vara för den tjejen kan sjunga och kan sjunga live helt underbar dammmmit hon är defenitift än av dom bästa i världen!! och skådespela det vet vi ju alla att hon kan!! Älskar dig Miley vad du än gör och när du gör misstag nobodys perfect!!!! Oj vad långt jag skrev men var bara tvungen att få det ur mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TACK

*************************************************************************************************

Svar: OJ, oj, oj gumman! Här har vi starka åsikter, det gillar jag! Haha, det tog mig lång tid att rätta din text :) Jag gillar starkt din kommentar :) Jag håller med dig men ändå inte.

Ja, Selenas röst suger och hennes låtar är bara en massa auto-tune or effekter. Hon borde inte vara en artist hon är verkligen inte lämpad som en, men man kan inte säga åt någon att ge upp sin dröm. Selenas låtar är tråkiga & hon är bara som vilken annan tjej som helst. Miley har själ, hon är en artist. Selena är mest en söt disney flicka. Men jag tycker Selena är vacker. Hon är väldigt, väldigt söt och har en fin kropp. Hennes kropp är så nätt och... ömtålig. Jag tror nog hon är jättesnäll och en fantastisk människa, men hon är ingen artist. När jag säger artist menar jag att hon inte är som... T ex Kurt Cobain eller John Lennon eller Jeff Buckley eller Pink (Ja Pink. Hon är väldigt djup). Kurt Cobain hade själ, som Miley, trots att hans var mycker mer komplicerad... Hans konst var mer avancerad.

Oj vad mycket jag skrev! Men jag var också tvungen att få det ur mig :) Tack för din kommentar, det är sådana kommentarer som jag uppskattar mest. Det ska vara lite fart i dem!


Miley Cyrus

INTERVJUAREN: Miley Cyrus gjorde en cover på din låt Landside i Australien. Visste du om det?

STEVIE NICKS: I know! Someone showed it to me on YouTube. It was really good. We were on the Oprah show together, me and Miley and Pat Benatar and Sheryl Crow and some others. Rock and roll girls. I met Miley and I thought she was really nice. She’s done a very sweet homage. I’m delighted to have someone her age doing that song.

Svenska: Jag vet! Någon visade det för mig på youtube. Det var väldigt bra. Vi var på Oprahs show tillsammans, jag och Miley och Pat Benatar och Sheryl Crow och några andra. Rock n roll tjejer. Jag träffade Miley och jag tyckte hon var väldigt trevlig. Hon gjorde en väldigt söt hyllning. Jag är förtjust över att se någon i hennes ålder sjunga den låten.

Själv tycker jag hon gjorde ett extremt bra jobb, och att hennes cover var bättre än orginalet!!!

Ny-gammal bild på Miam. What's up with showing the entire bra? It ain't classy Miles. I love you, but no. Just no.  


Covern på landside:

Vem såg bäst ut på starkey galan? Selena, Taylor eller Miley?

Jag tycker defenitivt Miley! Och det säger jag inte bara för att jag gillar henne mest!

Who Had the Best On-Stage Style: Selena Gomez, Taylor Swift or Miley Cyrus?
Selena ser ju förskräcklig ut!

TILLÄGG: SVAR; JAG TROR SELENA NYSS FYLLT 19. Haha.


gypsy heart tour backstage

PS. Miley står inte på Teen choice awards gästlista, så hon kommer kanske inte gå :(


starkey Hearing Gala 24 juli 2011


Miley ska åka tillbaka till haiti för att hjälpa barn & vuxna med hörselsvårigheter

Under naturkatastroferna i Haiti miste många hörseln, men med rätt resurser kan de fortfarande höra. Miley åkte till Haiti tidigare i år och har nu valt att åka tillbaka. 
 
“Going back to Haiti,” twittrade Miley, “just bid at the @starkeyhearing gala and it’s confirmed! I am so excited. Bringing all my friends this time.”

PS. CHECK OUT:http://mileygallery.net/thumbnails.php?album=1781 <--- Det är bilder från Kids Kicking Cancer event i Michigan [19 Juli]


starkey Hearing Gala 24 juli 2011


miley ute och går med Floyd 24 juli (innan Starkey galan)


ny bild från tls ute nuuuu!


starkey Hearing Gala 24 juli 2011


Se Miley 00.32

starkey Hearing Gala Pre-Party 23 juli 2011


Se miley: 1.10


miley med jen talarico & Vijat mohindra

bilden är troligen tagen för några dagar sedan


twitter

Mileys tweet:

"@Vijphoto one of favorite shots of you! "shhh he's gonna yell at you" hahahahahhah #insidejokes"


Hollywood Bowl for Dolly 22 juni


emily osment pratar om Miley


twitter konversation. LOL

MILEY SKREV:

CHARLIE SHEEN SKREV:

haha haha.

Miley blir inbjuden till Marine Corps Ball


Nej, nu tycker jag såhär:

Asså om det stör någon att Zoey inte skriver vad hon har tagit bilderna ifrån så tycker jag att denne någon kan ta och tänka sig för före och vara lite trevligare!  Det räcker! Zoey har en jättefin blogg, som många beundrar! Det är inte konstigt att Zoey får så många positiva kommentarer eftersom hon har en grym blogg! Det var det! Om det är någon som hackar på Zoey, kommer jag alltid stå bakom henne!//Ysen


vad larvigt.

Hollywood life har en poll (röstning) om vilken hund som är sötast, Mileys Floyd eller Kristen S & Robert Ps hund Bear. Gud vad larvigt!!! De är båda söta! Klicka på bilden nedan för att komma till röstningen. Personligen tycker jag båda är söta men Kristen och Robs hund är sötare.


PS.
Svar på svar på Svar:

Fråga: Det spelar ingen roll vart ifrån du tar bilderna/skvallret enligt lag så är man skyldig att skriva vart ifrån man tagit dem. Om det inte är en sida där det står att du får använda bilderna.

Svar: OMG! Om du har ett sånt stort problem med min blogg läs någon annan! Seriöst, det räcker. Det finns massa andra Mileybloggar där ute, men tro inte att de alltid skriver källa. Jag orkar inte hålla på länge :)

***
FRÅGA av Smsalåna: Skitsnygg sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Svar: Varje dag :)


MC på "Kids Kicking Cancer event" i Michigan [19 Juli]


svar på svar

Fråga: Kommentar till svar 1.

Ett bra tips är att du skriver varifrån du fått skvallret/bilderna ifrån. Den som skrivit eller tagit bilderna kanske inte blir så glad annars.

Enligt lagen så har du inga rättigheter till att ta någon annans bild eller kopiera något som någon annan har skrivit utan att skriva varifrån du tagit det.

Har du otur kan du bli stämd


Svar: Jag tar bilder från officiella sidor, inte andra bloggar. Sidorna skriver om man ska länka dem efter att man tar info. Självklart skriver jag länk om jag tar från någon annan blogg och när jag lägger upp videor kommer de oftast från youtube och deras tag står i hörnet. Eller t ex när jag lägger upp grejer från twitter skriver jag alltid att det är taget från Mileys eller Tish twitter.


SVAR!!!!!!!!! till många


FRÅGA 1: Såg bloggen nu, den äger typ. Var hittar du alla bilder och info? Jag har älskat Miley i ca 2 - 3 år nu :D<33 Lägg upp många nya bilder i fortsättningen , kan du inte skriva mer vads miley gör var dag? när fick hon hunden? kram<3

FRÅGA 2: Jag undrar oxå vart du gör din header snälla kan du säga ?? Jag har ingen blogg men har lust att göra headers

FRÅGA 3: Umgås Miley och Emily nå mer? Finns de nå nya bilder på dem eller videos?

FRÅGA 4: Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me

***

Svar på fråga 1: Jag berättar inte vart jag hittar info :) Jag skriver alla nyheter som kommer. Miley fick hunden (Floyd) för ett par dagar sedan, jag vet inte exakt.

Svar på fråga 2: Paint.net, det står under MC (på sidan av bloggen)

Svar på fråga 3: Jag tror de båda är rätt upptagna tyvärr. Miley har väldigt många andra vänner och jobbar på så många olika projekt och Emily har sin egen karriär. Men ja, de är vänner fast de hinner inte umgås. Och Miley träffar mest Jason (Jackson) från HM teamet nu. Och nej, det finns inga nya bilder/videos på Miley & Emily.

Svar på fråga 4: THANK YOU FOR READING! Sorry, but I only exchange links with other fansites :)


Argentinas KCA

Miley är nominerad som bästa sångare på argentinas Kids Choice awards. Rösta här; http://kidschoiceawardsargentina.mundonick.com/votacion/index.php

NOMINERADE I DEN  KATEGORIN:
Joe Jonas
Miley Cyrus
Justin Bieber
Big Time Rush
Black Eyed Peas
Lady Gaga
Miranda Cosgrove
Selena Gomez


miley med fans i michigan (18 juli)

Hon var med Liam under inspelningen av hans nya film :) Jag vet inte vad den heter


twitter


Rösta på Miley!

Miley leder!


ny personlig bild (16 juni)


Visst äger denna blogg?

Visst äger denna blogg! Det är sjukt hur bra blogg Zoey har lyckas med denna blogg!

En bra blogg:


En najs blogg! En najs blogg!
En najs blogg!
En najs blogg!
En najs blogg!
 


Haha, en najsig blogg!


emily osment snackar om Miley i bliss magazine


miley med fan 16 juli


fråga

Fråga: bilden är gammal?
Svar:aa, Eller den kom ut nu, men är tagen för länge sen

NY PRIVAT BILD


mileys nya vän :)

Mileys tweet;
@MileyCyrusBz thank you :) I’m so in love with him it is ridiculous. His name is Floyd :)miley shoppar 14 juli


miley 15 juli på lax flygplats med ny hund (FLOYD)
Har varit på Eriksdals!

Hej hej! idag har jag varit på eriksdals! Det var jättenajs! Jag hade cyklop så jag såg jättebra under vattnet, det var faktiskt ganska kul! Fast det är klart att det är roligast utomlands! Hoppas att ni har haft en bra dag!


Zoey´s bästis Ysen! (som smygbloggar)

Ny-gammal personlig bild


Inget åtal I Miley Cyrus Hacknings fall

14 juli - Den Tennessee man som har erkänt dataintrång av Miley Cyrus e-post och MySpace konton kommer inte att åtalas för sitt brott, men han väntas erkänna sig skyldig till andra illegala online-intrång.

Under en oktoberdag 2008, under genomsökandet av hans hem i Murfreesboro, sade Holly till FBI-agenten Victor Rodriguez att han "ofta använder konton som tillhör
kändisar" för att skicka ut spam på grund av intresset för kändisar.

Holly - som är känd på nätet som "Trainreq" - erkände hacking av Cyrus Gmail och MySpace-konton och publicerade privata bilder av sångerskan.

Holly blev en utstött i hacker kretsar efter dokument avslöjade att han hade blivit utfrågad av federala agenter och enligt en FBI, "identifierades olika personer som hade hjälpt honom i hans verksamhet."
miley 13 juli på "Trendy food truck" i Culver City
Gypsy heart tour book- fler bilder


demi lovato pratar om Miley och Selly


Miley träffar fan

Vad har hon gjort med håret!?? (Ok hon har plattat det). I LOVE IT!!! Och lyla hennes hund är såå söööt! + Hennes outfit är nice.


Gypsy heart tour bookÄLSKAR DETTA CITAT (av Jimi Hendrix)

källa: mileyhq.net


HP cast sjunger "Party in the USA"

LOVE EM'!!!!
Haha, Tom Felton är bäst. Jag är ett stort Harry Potter fan!


ny bild på Miley, MT (mommy tish), Brandis pojkvän & Brandi


ny bild från marie claire photoshooten ute nu!


3 mest populära kändis-hårstilen 2011

Miley vann 3 plats för sin frisyr på Grammys skrev TheDesiMag.com
1:a platsen tog Rihanna och 2:a platsen tog Taylor Swift

PS. Jag ser att Emmy ska göra designer till andra! Vad roligt! Fast det är jag som gör designerna på den här bloggen, och jag vill helst fortsätta med det... Haha, har svårt att dela på bloggen. Det har ju varit min "baby" :D


Beställning av design nr: 1

Det har redan kommit en beställning av design, så om jag inte hinner göra just din design innan 2 dygn så har jag LÅÅÅÅÅÅÅÅNG kö, kram & puss från Emmy

Har tänkt och tänkt......

Det känns som att flera hundra miljoner har frågat om zoey gör designer, Men vet ni vad ? Jag gör desigen till folk helt gratis, visst jag är ju inte Zoey men jag e ju faktiskt Emmy, jag har lika mycket erfaranhet som Zoey. Allt du behöver göra är att Skicka iväg ett mail till Emmypatricia@gmail.com så återkommer jag med ett frågeformelär.

// EmmyNy bloggare....

Hejj allihopa, jag är en tjej som heter Emmy och jag ska också börja blogga här. Tänkte bara slinka in snabbt och säga de så att alla vet. Kramisar <3 !


Naww! ♥ ♥ ♥

På Mileys sista show i Perth, Australien så gjorde hon en cover av Gorillaz låt "On Melancholy hill".

Hon gjorde det som ett specialframträdande för sina bakgrundsdansar (Jen & Ryan. Ni som har följt bloggen vet säkert vem Jen är) ska gifta sig och att detta var deras sista uppträdande som... ogifta, haha. Jag tycker det var så fint gjort av Miley och jag önskar att media och paparazzi kunde se lite mer av den här Miley. Den riktiga Miley som åker hela vägen till Haiti för att hjälpa barn mm.
Och hon gråter när hon sjunger den!

Videon har fått ovanligt många tittare med tanke på att den inte är filmad med en bra kamera och man hör skrik i bakgrunden ♥

Jag tycker Mileys cover vad jättebra, den bästa covern hon har gjort (tillsammans med "Giving you up"). Det skulle vara grymt om hon hade med den på sin nya skiva som fortfarande är under process. Vad tycker ni om Mileys cover? Borde hon ha med den på sin platta?RYAN OCH JEN;


PS. JAG REDIGERAR SMÅSAKER PÅ BLOGGEN SÅ DEN KANSKE SER LITE KONSTIG UT JUST NU


JÄTTEGAMMAL (och liten) bild från who owns my heart ute nucody simpsons celebrity crush


vote for Miley! teen choice awards


miley i haiti- gammal video ute nu


miley med Vijat i eucador, ny bild

JAG ÄR TILLBAKA! // Zoey

Omg, vill ha Vijats kamera

Ny Personlig!

Hej! Visst är bilden jättesöt?
Kramisar Moa


Nya bilder från Perth


Ny twitter bild på Brandi, Tish och Miles


Snart slut :(

Hej! Nu är min tid som gästbloggare här snart slut :( Det har varit jätteroligt att blogga här på CyrusMiley! :D Men imorgon börjar jag blogga på min nya blogg http://www.smileyraycyrusfans.webblogg.se Nu ser den inte så fin ut, men snälla Zoey håller på med min bloggdesign som kommer imorgon :) När jag fått den så börjar jag blogga där! Det skulle vara jätteroligt om ni ville läsa den :D Detta är antagligen inte mitt allra sista inlägg (kanske uppdaterar imorgon bitti) men om det är det så vill jag avsluta med att säga att det har varit helt underbart att blogga här och jag vill tacka Zoey för att hon har varit så snäll mot mig och hjälpt mig med min blogg! :D Här kommer en liten "bildbomb"! Kramisar Moa

Gypsy Heart Tour DVD (Kanske Falsk)


Party In The USA (Parody)


Promo för SNL (Rumänien)


Miley backstage på Eat Bulaga i Manilla


Nya videos från Adelaide


Nytt inlägg på Get Ur Good On

Hej!
Igår skrev Miley ett inlägg på "Get Ur Good On's" Hemsida.
Såhär skrev hon:

Hi Everyone

Please check out my newest Get Ur Good On video:http://www.geturgoodon.org/video/miley-talks-about-get-ur-good. I want to thank all of you for going out into the world to make a difference and sharing your stories here on the site. I love seeing your blogs, videos, and pictures. Keep up the GOOD work!

I’ll be sharing a video of my trip to Haiti soon. Stay tuned!

XOXOXOX MileyNy Video Från Mike Schmid


Proffstagna bilder från sista GHT konserten


Miley blir intervjuad i Equador


Nya personliga bilder!


Nya bilder från "Gypsy Heart" backstage


Polish Girls gillar Miley's musik!

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/lfYsmmEQn-g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Miley i "Show Magazine"


Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat idag men jag har inte varit hemma! Men nu så ska jag uppdatera!

Michael Paynter nämner Miley i en intervju


Nya bilder på "lilla" Miley


Miley's nya tatuering!

Nejmen ser man på! Miley har skaffat sig ännu en tatuering!
Man vet att den är riktigt eftersom att ett fan träffade Miley i tatueringstudion :)

'


Nya videor från MileyWorld


(Video) Miley jobbar på ny musik!


Rösta på Miley för World Cup!

Nästa World Cup kommer hållas i Brasilien år 2014 och en brasiliansk sida kallad "Terra" har gjort en omröstning på vem som ska uppträda där.
Miley ligger just nu på femte plats!


Ny fanbild från Adelaide


Videor från den sista konserten av Gypsy Heart Tour 2 Juli


Nya bilder från Adelaide 29 Juni


Hej!

Hej! Jag kommer inte kunna vara aktiv förrens ikväll, eftersom att min morfar fyller 90 år idag. :) Men när jag kommer hem så ska jag skriva! :D Hoppas ni har haft en bra lördag! Kramiz Moa

Ny Personlig!


Miley på Rokeby Road i Perth, Australien 1/7


Ny Personlig + Ny Fanbild!


Ny Mike Schmid video från Adelaide


Meet And Greet I Australien


Gypsy Heart Tour Party i Australien 29/6


RSS 2.0