Svar :)

 
Det finns ingen dokumentär om Miley men jag kan berätta och länka lite intervjuer. 
 
Miley började sin karriär som en all american-girl, hon som alltid har det perfekta svaret som får alla att skratta. Hon var självsäker och stod ut ur grupper. Många anser att hon har förändrats mycket men honestly har hon bara mognat. Hon har fortfarande samma konstnärliga, smarta hjärta. Jag rekommenderar att du läser hennes bok "Miles to go" som hon skrev när hon var 16. Under hennes barndom i Tennesse var hon mobbad i skolan och ganska ensam. Därför spenderade hon största tiden att träna cheerleading, och hemma med hennes syskon. När hon började på cheerleading träffade hon sin gamla bästa vän Lesley Patterson fast de ses nästan aldrig längre eftersom hon bor i Nashville.
 
Miley gick på sin första Hannah Montana audtion när hon var 11 år. Du kan kan see hennes audition tape här: http://www.youtube.com/watch?v=dc6BkTUPdlw Iaf, hon blev kändare och kändare och hennes liv blev mer och mer kaotiskt. Hon började ta reda på vem hon är och experimentera med saker och ting. Media var väldigt, väldigt hård mot henne då och de har satt sina ärr. De flesta människor som jag möter tycker att hon är horig och en dålig förebild nu, men de kan inte se hur mycket hon har förändras sedan dess. Delvis för att hon tog några steg bak från strålkastarljuset och valde att fokusera på sitt personliga liv.  
 
Nu är Miley stark och självsäker, men lite lugnare och mer "harmonisk" är förut. Hon är väldigt spirituell och positiv. Hon tror på kärlek och är väldigt öppensinnad. Det finns så mycket mer att säga, det går inte att beskriva en person så här kort, men du får titta på intervjuer, läsa om henne osv! 
 
Ibörjan när hon var liten och oskyldig: 
 
När hennes karriär var på topp och allt i hennes liv snurrade väldigt snabbt.
 
Från nu, titta på den här: http://www.theconversation.tv/episodes/missed-last-nights-conversation-watch-the-episode-in-full-here/

Kommentarer
Postat av: Ebba

Tack så jättemycket för svaret! :) Att du kan så mycket, helt otroligt!(om det är annan ip så är det bara för att jag är inne på min telefon!)

2012-08-25 @ 21:13:22
Postat av: Julia

Åh, super inlägg! :-D
Och headern är jättefin :-)

Svar: Tack tack tack :)
cyrusmiley.blogg.se

2012-08-25 @ 22:20:49
Postat av: johanna

Här är en ny blogg jag hittade som är grym! kolla den dom skriver om alla kändisar även miley cyrus!!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0