Svar till Klara (även fast du inte bad om det :)

FRÅGA: han skyller inte att han råka knuffa hennes mamma på skilsmännan utan att miley reagerade som hon gjorde... han får ju faktiskt reda på saker genom hennes "publisher" eller vad de heter, och han vet ju hur hon är... iaf när hon är där de finns papparazzis och ´han tror bara att hennes reaktion va så "överdrivande" för att hon har så mycket saker som händer i hennes privat liv

Svar: "han skyller inte att han råka knuffa hennes mamma på skilsmännan utan att miley reagerade som hon gjorde" Hehe, såklart fattar jag det. Men aldrig i livet att hon reagerade så som hon gjorde pg a skilsmässan.

Paparazzi är bara en äcklig och onaturlig sak. De borde igentligen inte ens finnas i hennes liv och om de nu gör det ska det hålla sig på avstånd. De måste kunna dra gränser. Poängen var inte om han "slog" hennes mamma jättehårt eller inte (Ok, såklart hade det spelat roll om hon gjorde illa sig). Hon överreagerade inte alls. Nu tänker de flesta "Hon säger bara så för att det är Miley" men nej. Som Britney , hon tog ett paraply och slog på en paparazzis bil och han förtjänade det. Som ett citat jag nyss såg "Var inte så tolerant att du tolererar intolerans".


Kommentarer
Postat av: Anonym

ingen av er vet nåt

2011-03-15 @ 00:31:42

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0