Miley på JFK Airport i NYC (30 Aug 2010)

Här är nya bilder på Miley igår (30 aug 2010.) Hon ser så söt ut som vanligt

Ny design, ditt val!

Hellouuuu! Nu står mina bloggläsare framför ett val... Jag ska göra en ny heade och vill HA DIN HJÄLP (Haha, låter som ett bamse spel) att välja bild till min nästa header. Så.... Här är alternativen:

NR 1.


NR 2:NR 3 (Båda bilderna ingår. Plus att jag är sugen på att använda de här bilderna så det kanske inte spelar roll vad ni röstar)NR 4NR 5
Miley och ett fan i Michigan 29 aug 2010

Miley och ett fan i Michigan 29 aug 2010


KATY PERRY

Såhär sa Katy Perry om våran sötnos Miley Ray Cyrus:

'She knows exactly what she's doing. I think a lot of pop girls who come from a bit of a controlled (thing), Nickelodeon or whatever it is, they always feel the need that they've got..

..to shed their skin, and bloom again, and butterfly, or peacock, or whatever. I love her. And I think she's hot. I like what she's doing. She's a smart little cookieHär är en video när Katy Perry sjunger Mileys låt Breakout. Miley sjunger den mycket bättre tycker jag, men Katy är ju också bra.
Video tagen från: MRC

Miley i en juvel affär

Bilderna är tagna den 28 Aug 2010


Miley "Dancing with the stars"

För ett tag sedan var Miley med i Tv-pogramet "Dancing with the stars". Nu har det kommit ut 4 nya bilder från pogrammet. Hon ser fantastisk ut som vanligt. Vad tycker du om bilderna? Kommentera!

Bilderna är från 18 Maj 2010

XOXO // Z


Miley är förkrossad.

En källa pratade om MIAMs breakup. Då sa han/hon till STAR

"Miley är förkrossad. Hon trodde verkligen att Liam var 'The one'. Hon satte inte sin karriär framför deras relation, hon gjorde det tydligt för Liam att han inte alltid skulle komma 2a. Hon hoppas att de kommer vara möjliga att reda ut det."

Hur som helst verkar Liam inte tänka på det, han verkar redan ha funnit en ny tjej, han gosade väldigt mycket med blonda 26-åriga Katy.
Så här sa en källa "Liam satt på en bar en natt och  tjejer sprang efter honom hela natten. Han gillade tydligt uppmärksamheten.  Senare föreslog han (till Katy) att de alla skulle gå till "Doubletree hotel"  där de stannade, för att fortsätta partyt. Mileys namn kom aldrig fram. Han nämde defenetivt inte henne. Liam bytte nummer med Katy och lovade att ringa henne"


FAN LIAM! Detta är såklart bara ett rykte som jag VERKLIGEN hoppas är falskt. Liam är en idiot om det är sant. Miley har pratat så mycket om honom i intervjuer om hur mycket hon älskar honom. Hon har skrivit om det på sin hemsida, han var en av de första Miley tackade i sitt Can't be tamed album. Håller med Miley om att hon hoppas på att de ska bli ihop igen.

Miley filmar LOL

Miley 26 augusti. Hon är ute och filmar LOL (laughing out loud.) Just nu är jag lite ledsen över Miams breakup, jag kommer skriva om det i nästa inlägg. Hoppas du gillar bilderna.


Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Idag så bekräftade Liams taleperson att Miley och Liam har gjort slut. Miam exsisterar inte längre. Jag vill inte tro det. Jag vägrar tro det. Den här nyheten gör mig väldigt ledsen. Jag tänker inte lita på det här helt förens Miley konfirmerar det.

En källa berättade för E! online: Ända sedan hon (Miley) åkte till Detroit, har Miley varit superfocuserad på jobbet. Men hon är 17 och har andra prioriterinar just nu. Han (Liam) har varit en distraktion. (Miley) är inte med någon annan.'

Liam har nyligen synts med en ny tjej i Huntinton beach, där han också festade under US öppningen av Surf Competition.

Efter, så åkte Liam för att hälsa på Miley under inspelningen av LOL, det var hans andra resa dit sedan hon anlände i Detroit 12 Juli. 

</3 I'm so sad right now...


Madonna "We want people to leave her alone, okay?"

I en intervju med Madonna och Justin Timberlake så pratar de om Miley Cyrus. Båda vill att folk ska lämna henne ifred.

Madonna "Let's talk about Miley Cyrus's back. Babys got back! (intervjuaren börjar babbla om Miley. Madonna viskar 'oh my god' och Justin skakar på huvudet och ler. Då avbryter Madonna) Wait! This is just! I just wanna go on record and say that they should just LEAVE HER ALONE. (Justin 'I agree') That's all I wanna say, Leave her alone.

Justin Timberlake "I'm gonna make 'Leave Miley alone' t-shirts.

Madonna "What she does, it's good to know she has a back. They're just bored, people are just bored, leave the poor girl alone. She's gotta grow up soon. (ironisk) She'll proably show her knees next, watch out! We want people to leave her alone, okay?Snällt av dem att säga så! Jag tycker att de har helt rätt med allt.

Miley är bäst and thats a fact!


är beskriven som 'Tonåriga afrodite'

Som Lola (Mileys karaktär i filmen LOL), som är beskriven som 'Tonåriga afrodite' så förlorar den 17-åriga skådespelerskan her oskuld, pratar om sex oupphörligt, röker marijuana, kysser en av hennes 2 bästa tjej-vännerna på läpparne och blir full och råkar visa det för sin mamma.

'Ann, (Demi Moore) hennes brasiliansk vax.' Du är min dotter, Ann berättar för Lola, vars smeknamn är LOL,
'Jag kommer inte låta dig förvandlas till en porr-stjärna!
Ashley Greene spelar helt mot typ som Lola's ärkefiende, den slampiga (och lämpliga namnet) Ashley, som är smeknamnet "The post it", eftersom "Hon håller sig till varje kille."

 


Miley: Get ur good on blog

Svenska:

Tack!

GetUrGoodOn.org passerade 15,000 medlemsskap igår!!! Jag vill tacka er så så mycket för att gå med på den här sidan och dela med er av era historier om hur ni förändrar världen. Allt ni gör för att göra en skillnad är inspirerande för mig och unga människor runt om i världen.  Jag vill se mer bra bloggar, bilder och videor från allihopa; Fortsätt göra eran "Getting your good on"

Xoxooxo


Taylor träffade Miley: Hon var supertrevlig

Miley Cyrus @ Lion&#039;s Den Waterford, MI

Then walked over to Douglas and was like and THIS is my love interest in the movie.. lucky me right?! and she winked at him. We all said goodbye and I told her to enjoy the rest of her stay here in Detroit :) She was super nice so all the rumors of her 'ignoring' fans and telling them 'no' and stuff is most likely false.

Från Taylor: Jag träffade Miley Cyrus ikväll på en resturang i Waterford, Michigan. Hon var på Lion's Den med Ashley Greene Tanz Watson och Douglas Booth. Jag satt ner och åt när de fyra kom in, precis som vanliga människor. De slutade med att sätta sig bredvid oss. Det var så coolt! Ingen sprang precis fram till henne, självklart så var det viskningar och folk stirrade på henne. Men för det mesta så lämnade folk dem ifred. Det var väldigt konstigt, hon var överallt på Douglas ungen. Jag ville fråga henne var Liam var men jag tyckte att det skulle vara lite otrevligt LOL. När de ställde sig upp, redo att gå, kollade jag på dem och fick ögon kontakt med Miley och hon log mot mig. Jag skulle fråga henne om en bild, men jag ville inte tvinga henne gå uppså jag sa bara åt henne att njuta av middagen och hon sa ' Aww, tack sötnos, jag det ska jag! Vill du ta en bild?' Så hon ställde sig upp och gav mig en kram och sedan tog vi en bild. Hon sa 'Jaa, jag har varit här för ca 6 veckor nu. Vi filmar en film i Detroit.' Vi pratade i ca 5 minuter. Hon presenterade mig för Ashley och Tanz. Sedan gick hon över till Douglas och sa typ: Det här är mitt kärleksintresse i fimen, lyllo mig, eller hur?
Och hon blinkade mot honom. Vi sa hejdå och jag sa åt henne att njuta av resten av hennes resa till Detroit :) Hon var supertrevlig och alla rykten om att hon 'Ignorerar fans'  och säga 'Nej' till dem och så måste vara falska.


Söta Miles med ett fan

Igår (22 augusti) så träffade Miley ett fan.

HANNAH MONTANA FOREVER; BEEH HERE ALL ALONG

Här är nya stills från Hannah Montana avsnittet "Been here all along" med Jesse (Som var med lite i Hannah Montana sesong 3).

Well well, jag hoppas du gillar bilderna!
Miley ser så söt ut på sista bilden (haha)

Miley SOMERSET GALLERIAN (21 AUGUSTI)

Igår (21 augusti) var Miley i michigan och shoppade på "Somerset mall". Hon träffade många fans som ville ta bilder. Här är Mileys dag:
Älskar Miles outfit. Så cool! Vad tycker ni om den?

12 bästa bikini

Miley kom på 12e plats för år 2010's bästa bikini. Selena Gomez kom på 16de plats. Så här såg hennes bikini ut:

Riktigt nice. Fast jag tycker att de olika bikinis hon hade under 2009 är finare.

Här är en en dem:


vilken tycker du mest om? RÖSTA

Miley och Liam


Det har Kommit ut en ny bild på Miley Ray Cyrus och Liam Hemsworth. Så söta det är.
Jag tror på dem... MIAM FOREVER! Båda är fantastiska människor


Svar till ****

Så här skrev personen: Ursäkta mig men här skaffar jag en ny design .... sorry but it is not okey! http://cyrusmiley.blogg.se/, nej det är så inte okej.Är ***** trött på att du ska härma mig med headern, och det är inte första gången. Hitta din egen insiration, vet du hur lång tid nathalie gjorde den? känns som om bloggen får mer skit inlägg postade. Vadå sorry?! FIND YOUR OWN F***** inspiration! INSTEAD OF MAKING SIMILAR STUFF TO MIN, OR SHOULD I SAY ALMOST!!!

Fölåt ni andra som läser detta, men tydligen det finns det folk som är helt tomma på idér!

Svar: Det hade räckt om du skrev en kommentar på min blogg. Det här är första gången jag medvetet tar inspiration från dig. Om någon skulle ha tagit det från mig hade jag sett det som en komplimang, och om du inte gör det, ja då får du säga det till MIG PERSONLIGEN. Och inte till hela världen. Nu kommer dina 300 läsare (Jag var ett stort fan av din blogg så jag visste mycket om den) bombardera mig med elaka kommentarer. Glad nu? Jag betalar inte någon för designer. Jag skriver åtminstonde inte ditt namn el bloggadress

Jag kanske också har hållt på länge med designen...


</3

Fyra nya bilder

4 nya personliga Miley bilder har läckt ut på nätet. På den första bilden är Miley ute och shoppar på "Forever 21" och på de två mittenbilderna är Miley i Behina som liggen i Michigan, med en av hennes bakgrundsdansare Jen. Sista bilden är okänd.

 

Miley BRAVO cover girl

Det första jag vill säga är... FÖRLÅT MRC för designen! Hoppas det är ok. 


Anyway. Nu strålar Miley på framsidan av den bulgariska tidningen "BRAVO". Hon kommer vara på framsidan av tidningen i två nummer framöver. Tyvärr kommer det inte inkluderna några posters med Miles. Första nummret kommer ut i September.
 Miley Cyrus Bulgarian BRAVO Cover GirlMiley Cyrus Bulgarian BRAVO Cover Girl

Hannah Montana forever photoshoot "Miley stewart"

Nu har Mileys officiella photoshoot för sin karaktär i Hannah Montana "Miley Stewart" kommit ut. SUPERSÖTA BILDER! Måste säga att det var den bästa Hanna Montana photoshooten ever!. love it! Kommentera vad du tycker om bilderna. BTW, KOLLA INLÄGGET UNDER!SKA CHATTEN BORT?

Jag ska göra en ny design på bloggen. Förvänta er inte att den kommer inom en månad. Men då har jag en fråga...

>>>SKA CHATT-RUTAN BORT?<<<

KOMMENTERA VAD NI TYCKER!
Miley. Ny privat bild

Här är 2 söta nya bilder på Miles. På den andra bilden är Mileys syster brandi med


Miley sötis

Miley syntes igår. Det här berättade Miley för fanlala: I told my mom she didn't have to go to london with me, when I was going to my london trip to do press for "The Last song". She was like 'Oh you know, your maneger's gonna be there, Maggie's gonna be there, your hair makeup, who's  my best friend, is gonna be there, you'll be fine'. So I was like 'Ok, it's totally cool'. And the night we were going to leave, that was before I knew about the vulcano, I was like 'Moom... Can you pleaase cansel all your meeting this week cause I really want you to go'. She's like 'But hey, I was going to take your little sister to go to see a horse in san diego'. I was like ' Noah can I pleaase have mom?'. SHe was like ' Are you serious, are you seriuos? I'm ain't gonna be stayin' here with DAD'. But I was like beggin' my mom 'Please don't make  me go alone' 

Miley vill inte åka utan sin mamma


miles


Vad skulle Miley göra om hon var osynlig för en dag?

Ett nytt klipp med Mileys intervju för Fanlala.com har kommit ut. Miley berättar vad hon skulle göra om hon var osynlig för en dag.

M MAGAZINE

Miley hade en intervju med M magazine.

"Jag blir bokstavligt talat så frustrerad. Som för en dag sedan, fick jag inte repliken från manuset medans vi filmade och jag började gråta precis där. Min pappa (Billy Ray Cyrus) sa 'Det är ok, polarn' Men jag sa 'Nej pappa, det är inte OK.' Sådana dagar är aldrig roliga.

Ibland när jag sitter fast i trafiken I LA tänker jag "Snälla gud, ta mig hem till Nashville. Där jag kan gå och träffa mina vänner och allting är väldigt nära. Men de dagarna försöker jag säga till mig själv 'Allt kommer ordna sig.' Min pappa fortsatte säga det till mig medans jag växte upp, men jag trodde inte riktigt på det, förens nu. Jag måste bara fortsätta säga det till mig sjäv och vara positiv."


Här är inspelningsplatsen av "Who owns my heart"

Miley Cyrus Fan Meetings, Video SET PIXMiley Cyrus Fan Meetings, Video SET PIXMiley Cyrus Fan Meetings, Video SET PIX


WHO OWN'S MY HEART

Just nu håller Miley på att göra musikvideon till Låten "Who own's my heart" (Lyssna längst ner i inlägget). Här är en bild från när de filmar:


Älskar Mileys outfit. Hennes hår ser otroligt roligt och coolt ut. Det känns inte riktigt som Miley, men jag gillar det ändå!
Riktigt nice måste jag säga :)


Hannah Montana "I'm still good" music video


3 nya privata Miley-bilder

Har inte så mycket att säga förutom: I LOVE MILEYS SHIRT!!! Kolla in bildernaHannah Montana "Been here all along"

Här är nya stills från Hannah Montana avsnittet "Been here all along"


Miley sitter tryckt mot en okänd man

Nya bilder på Miley har läckt ut på internet. Hon sitter gränsle över en okänd kille, och fotograferna sa This was NOT a scene for the movie. It was by the trailers. Miley skulle aldrig vara otrogen och hon älskar Liam väldigt mycket så jag tror inte det är någon fara. Om jag hade trott det hade jag antagligen inte ens lagt ut bilderna på bloggen.


Miley Cyrus STRADDLING Unknown Male
Miley Cyrus STRADDLING Unknown MaleMiley Cyrus STRADDLING Unknown Male


NY INTERVJU MED MILES!


MILEY RAY CYRUS

Miss Miley Ray
Will always stay
in my heart
where she owns a special part

She's always smiley
That's just Miley
She makes you smile
I love her style

She is like a virus
Cause you can't get enough of Miss Cyrus
Her music is fantastic
No plastic


Gjorde dikten på ca 3 min så den är inte så bra.


LOL HOTTIE

Miley under inspelningen av LOL


Svar till mandisxd.blogg.se och Hannah Montana "wheelchair war"

Fråga: Söta bilder :D
Gillar du Mileys nya "lock"??


Svar: Ja, jag tycker Miley om Miley's nya look. Men jag gillade den gamla också. Jag tycker om hennes lite sexiga kläder... MEN (dcet måste alltid finnas ett MEN) jag tycker att det är skit att de har andvänt auto-tune på hennes röst! Hon har en fantastiskt bra röst och det finns ingen andledning att få den låta overkligt ljust och konstig. Men ja, jag tycker om Mileys förändring. SHE CAN'T BE TAMED!


 


Nya hannah avsnittet

 

MILEY OM "GET UR GOOD ON"

'For me I get this amazing blessing and opportunity to (connect with people) every day and get up on stage and hopefully inspire people with my music. That's something that's really important to me, but so is getting involved in charities. There's amazing charities right here in America.

You don't have to travel 30 hours.. you don't have to give a billion dollars. It's not about how much or how far, it's about looking at your neighbors and seeing how you can help. This isn't just stuff that's all over the world, it's right here, it's right next to you. It's important to get involved.'

Ledsen att det är på eng.


MILEY OCH NOIE LOL PAUS

Här är 3 nya bilder på Miley och Noah under en paus från att filma LOL. SÅ SÖTA BILDER! Love them


Auktion på Mileys kläder från hennes garderob!

Nu kan du köpa Mileys kläder på ebay- COOLT! Klicka på bilden så kommer ni till sidan där n i kan läsa mer om det hela.


Miley Tca nominations

Miley vann 3 kategorier i det här årets TCA (Teen choice awards.)


Choice Movie: Hissy Fit

Miley Cyrus, “The Last Song”

Choice Music: Love Song
“When I Look At You,” Miley Cyrus

Choice: Celebrity Fashion Line
“Miley and Max,” Miley Cyrus and Max Azria


MILEY CEDAR POINT

Miles today! Söt hon är.
Miley Cyrus CEDAR POINT HOTTIE

HM press konferens.

Video tagen från: mileyraycyrus.webblogg.se

Who owns my heart

Mileys nästa singel kommer vara " Who owns my heart".


MILEY PÅ EN KLUBb

Miley är på en klubb med några vänner!Miley Cyrus Singing I KISSED A GIRL?

Svar till anonym

Anonym:
hej , jag undrar om du vet när teen choise adward kmr att visas ok på villken kanal i sverige?skulle bli jätte glad för svar:)fiin blogg:)

Svar: teen choice awards 2010 visas i sverige på "svt" eller "The CW". År 2010 visades galan den 10 aug i sverige- Är inte säker på om den gör det det här året också. Tack så mycket.

TCA

Miley har lagt upp lite bilder!


MILEY KAN INTE NÄRVARA UNDER ÅRETS "TEEN CHOICE AWARDS"!

Miley är så upptagen med att filma LOL att hon inte kan närvara på årets Teen choice awards! Synd. Detta medelade Ken Bakernow på sin twitter

 

Miley I Birmingham

Här är en ny bild på Miley & hennes vänner i Birmingham


MILEY PÅ EN KLUBB I DETROIT

Här är en bild på Miley på en klubb i Detroit. Bilden är tagen 1 augusti och hon var på klubben med Demi moore och Ashton Kuchter (VET INTE HUR HANS NAMN STAVAS)


Jag aldrig sa att jag skulle vara perfekt

Svenska: "Så, jag tror att det har gjort övergången lättare, eftersom jag aldrig sa att jag skulle vara perfekt.
Jag satte aldrig riktigt på mig en roll. Jag har alltid varit väldigt ärlig om den jag är. Och ja, jag vill vara en förebild och ha människor som ser upp till mig. Men det betyder inte heller att jag inte kommer att leva som jag vill leva, eller gör det jag tror är rätt."
Hannah Montana Forever: It's The End of The Jake As We Know It

Här är nya bilder från det nya Hannah Montana forever avsnittet " It's the end of the Jake as we know it".

Hoppas du gillar bilderna!
//CyrusMiley

HAHA!

Ett dåligt försök av att rita av Miley från cbt photoshooten! Så här blev min bild- känner inte för att fortsätta på den.


RSS 2.0