Covers genom åren

Miley har genom åren gjort otroligt många covers på låtar. Den första låten hon gjorde en cover på var:

Girls Just Wanna Have Fun- Av Cyndi Lauper
Låten finns på hennes album "Breakout" som blev en bästsäljare. Det är den Miley-cover som blev mest "populär".


I love Rock N’ Roll- Joan Jett
Miley har upträtt med Jetts låt otroligt många gånger. Hon är ett stort fan av Joan och har alltid varit det. Första gången hon sjöng den var på sin Hannah Montana audition, men sedan har den varit med på både Wonder world tour och Gypsy heart tour.  


Smells Like Teen Spirit- Nirvana
Den här covern gjorde hon på sin turne "Gypsy heart tour" och har i stort sett bara fått dålig kritik. Nirvana fans is not something to mess with :) Det var väldigt vågat av Miley och covern var väl sådär. 


Melancholy hill- Gorillaz
Den här covern är så otroligt fin <3  Så mycket känsla, hon börjar t o m gråta under framträdandet. Denna sjöng hon också på Gypsy heart tour och det var som en hyllning till hennes två dansare som skulle gifta sig och det var deras sista uppträdande med Miley :) 


Landslide- Stieve Nicks
Den här covern är också väldigt fin. Mileys röst passar jättebra, hon har en country röst. Själv gillar jag den här mer än orginalet. Stieve Nicks som är ägaren av låten sa att hon tyckte Miley gjorde ett jättebra jobb och covern har fått mycket bra kritik.


Every Rose Has Its Thorn- Poison
Usch, hatar orginalet och Mileys cover är för mycket auto-tune, fel pitch och lite speedad. Hon borde låta lite mer naturlig. Fast hon gjorde bra jobb, men inte datorn. Den här låten finns på Mileys skiva "Can't be tamed" som bara totalt sålde lika mycket som "Breakout" gjorde på en vecka.

Nästa låt som Miley ska göra en cover på sägs vara en Bob Dylan låt. Jag skrev om det tidigare, så scrolla ner om du har missat det ;) Vilken cover tycker ni är bäst?



Kommentarer
Postat av: Ysen

Okej, hoppas att du mår bättre nu! <3

2011-11-04 @ 15:52:59
URL: http://ysen.blogg.se/
Postat av: Kändissnytt

Hejsan!

Gör du gratis design? :)

2011-11-04 @ 16:09:41
URL: http://kandissnytt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0