INTERVJU MED ROCK MAFIA

Miley fansiten mileycyrus.bz fick en exklusiv intervju med Rock mafia. Så klart blev det många frågor om 'Big Bang' musikvideon.

'Sjunger Miley i 'The big bang' vid 1.34?' löd första fråga.

Rock mafia: Miley kom till studion många gånger och jammade på 'The big bang'. Hon jammar på nästan allt vi jobbar på när hon är omkring, men hon sjunger inte i låten, den slutgiltiga versionen sjunger jag i.  Vi pratade om att göra det tillsammans men hon tyckte att vara en skådespelerska i videon var det starkaste presentationen och jag höll med henne om det i slutändan, så vi skippade det!

Kommer Miley lämna Hollywood Records och signera med Rock Mafia Records?

Rock mafia:
Troligen inte, Rock mafia har inte lika mycket pengar som Hollywood Records. Jag skulle älska att signera Miley Cyrus, men hon måste hantera Hollywood och hon har många smarta affärs personer runt om sig, så vad hon än bestämmer sig för, vet jag kommer vara det bästa alternativet för henne. Miley kommer ända alltid vara en del av Rock Mafia

Varför valde ni Miley till Big bang videon?

Rock mafia: Tja, först och främst, vi valde inte Miley, hon valde 'The big bang' videon. Hon hörde oss prata med regissören om projektet och drogs som av gravitation mot iden. Hon älskade låten och sa typ 'Jag ska vara med i er video!'.

Hur känns det att sammarbeta med Miley?

Rock mafia
: Det finns troligen ingen bättre känsla. Hon är verkligen en artist och representerar artistisk frihet och hon handlar bara om det när vi jobbar tillsammans. Det är verkligen magiskt, det är den sortens känsla.

Kommer ni sammarbeta med Miley i framtiden?

Rock mafia: Det är helt upp till Miley! Hon kan göra vad hon vill, hon vet att Rock mafia är hennes familj och vill att hon ska ha stor framgång. När hon än vill komma in, så slutar vi med det vi håller på med och det finns inget mer roligt än att arbeta med Miley. Hon är alltid redo artistiskt att ljusa upp världen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0