DUMMA lena, för er som kan tyska<--VIDEO!

Ok, rubriken är helt 'coco!' men ja... Ni vet lena som vann eurovision song contest med sin låt Satellite? Ja, nu har hon suttit och kritiserat Miley Cyrus. Tyvärr förstår jag ej tyska, jag pluggar spanisk ofc, men anyway, av vissa säkra källor har jag får veta vad hon säger. 

Hon säger bl a: Jag förstår inte varför Miley försöker vara så sexig? Jag gillar inte hennes musik, det är INTE min stil. Sedan säger hon att hon inte orkar med det längre, hur Miley alltid ska vara så sexig och mogen.

F** hon känner inte Miley det minsta. Det är hon som är otrevlig! Under videor när Miley är med i det tyska pogrammet 'Wetten dass' så är också lena där (Nej, jag tänker inte stava lena med ett stort L). Hon var så otrevlig under hela intervjun. Så fort de frågade henne något så svarade hon på tyska utan att låtsas om Miley. Hon kunde sitta där och få alla skratta medans Miley inte förstod ett s***! Sedan när intervjuaren presenterar dem för varandra vinkar hon bara och ger Miley ett stelt leende medans Miley går fram och skakar hand med henne.


Kommentarer
Postat av: Alva

SV: Tack :d

2010-11-16 @ 16:23:56
URL: http://tjasnorpan.blogg.se/
Postat av: elin

sv: Ja det har jag, eller min kompis hjälpte mig med skugga bakom inläggen och sånt ;)

2010-11-16 @ 18:38:58
URL: http://mileycyruz.blogg.se/
Postat av: sandra

men vilken jäkla bitch hon är!!!! Är glad att jag inte röstade på henne.. hon förtjänade inte att vinna eurovision om hon ska säga såna saker. det är väl fan inte henens problem om Miley vill klä sig och sjunga som Miley vill? ska Miley anpassa sig efter lena hade hon tänkt? vill skriva så elaka saker men blä orkar inte!!!

Du har superbra blogg! lena kan dra, ingen lyssnar på henne ändå. hon är bara avundsjuk på miley.

2010-11-17 @ 17:06:59
URL: http://sandrainkila.blogg.se/
Postat av: LovatoGomezCyrusJonas<3

haha ofta vem tror hon att hon är? hon vinner en eurovision songcontest och tror att hon är någon? haha she's a freaking noboooody! :D

2010-11-19 @ 16:40:25
URL: http://goldmusics.blogg.se/
Postat av: mileycyrusbigestfan

FETT DUM DEN DÄR lena skit unge är! Miley är bäst och den där jäkla lena ska inte sitta och kritisera miley är mycket trevligare än den j*keln!



Kram/Från en rasande Sandra som hatar lena!

2010-11-20 @ 12:26:30
URL: http://mileyfreak.blogg.se/
Postat av: mileycyrusbigestfan

SV:Din blogg är bäst:) Jätte fint och cool header och när man kommenterar finns ju en bild här jätte fint <3 Ska vi bli Miley polare haha:)



Kramisar/Sandra

2010-11-20 @ 13:54:59
URL: http://mileyfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din email (Valfritt):

Din blogg/sida:

Vad vill du skriva?:

Trackback
RSS 2.0